Hvedebrød med yoghurt opskrifter

Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

Den jeg vil tage op her, er en hvedesurdej fordi jeg senere skal bage et hvedebrød. Jeg smider alverden ting i mit brød, smagsmæssigt og struktur-mæssigt skal jeg SE hvordan det fungere, jeg kan ikke nøjes med at få "fordi jeg siger det" - fra nogen

Grovbrød med græskarkerner

Nu er det ikke fordi vi spiser så meget hvedebrød/franskbrød, men manden kan godt lide, at få en ostemad til sin morgente
Grød med chia

Grød med chia

De små chiafrø er nemlig perfekt i dit bagværk og kan anvendes både til rugbrød, hvedebrød eller boller
Tortillafest med kødsovs og sprøde grøntsager

Tortillafest med kødsovs og sprøde grøntsager

Sæt en ske i yoghurten. Fordel kødsovsen på 4 pandekager, og lad de spisende selv komme grøntsager, græskarkerner, yoghurt. De 2 sidste tortillas kan halveres og spises med resten af fyldet, men uden kødsovs. 2 dl græsk yoghurt, 10 % eller cremefraiche, 9 % eller 100 g revet fast ost
Koldhævet hvedebrød

Koldhævet hvedebrød

Kom dejen i en plastikskål smurt med rapsolie og dæk den med husholdningsfilm og sæt den i køleskabet til dagen efter