I. s. i. d. t. e. u. g. k. ø. b. v. n. l. r. æ. m. h. å. o. ,. a. j. 2. 3. p. y. f. D. K. R. M. L. (. 1. ). 5. 0. 4. G. H. é. B. c. S. -. V. F. T. C. O. J. z. P. N. E. ) g
Hjemmebagt luftig hvedebrød m. Den er let og lækker og mætter stadig godt. Salt og peber. De må ikke blive overkogte, men skal selvfølgelig heller ikke være rå
Bland rasp, æg og hakket oksekød i en skål. Tilsæt dijonsennep, kebabkrydderi og koncentret tomatpuré. Rist pinjekernerne på en hed og tør pande til de er gyldne
Selvom selve formen på brødet er nappet fra Nanas fine Epi brød, så er det ikke den opskrift jeg har brugt til dette brød, men derimod min helt egen og lidt grove version, af et lækkert og luftigt hvedebrød
Luftig hvedebrød. Jeg brugte mange timer i køkkenet, for vejen til mænds hjerter er jo gennem maven – Og jeg tror jeg fandt vej lige ind i midten af de mange mandehjerter
Rødderne til al godtI rodfrugter er der masser af vitaminer og mineraler. De indeholder også mange at de vigtigste kostfibre, som holder fordøjelsen i gang og giver os en god mæthed
Fordel osten på brødene sammen med små klatter relish, og kom en timiankvist på hvert stykke brød. Bland olivenolie, vineddike, sukker og hvidløg til vinaigretten
Det er en skøn blanding mellem et groft og lyst hvedebrød, som får de varmeste anbefalinger herfra. Når perlespelten er afkølet røres gæren ud i det lunkne vand og dernæst tilsættes salt, brun farin og den kogte perlespelt
Hjemmebagt luftig hvedebrød m. Her i sommerens varme, er det super lækkert med nogle lidt lette retter i stedet for store fede bøffer med flødekartofler
Er stadig selv fan af denne ret og spiser den gerne uden at vi skal ud og feste. Det minder mig om da mine unger var små og vi skulle ud og feste og de blev spist af inden babysitteren kom
sennep og små cornichoner til. 18 skiver daggammelt hvedebrød. 18 tynde skiver kogt skinke. 1½ dl olivenolieRør reven ost, crème fraîche, sennep, salt og friskværnet peber sammen i en skål med et piskeris, rør grundigt så det bliver blandet godt. Varm en pande op og kom halvdelen af olivenolie på panden, og steg 2 af croque monsieur’erne i et par minutter på den brødskive, hvor der ikke er ostemasse på, steg brødet, til det er gyldent og sprødt. Kom croque monsieur’erne op i et ildfast fad og steg de næste 2 croque monsieurs i resten af olivenolien. Løft dem over i fadet, og bag dem i en 180° varm ovn i 10-15 minutter, til osten på toppen er smeltet og gylden