I. s. i. d. t. e. u. g. k. ø. b. v. n. l. r. æ. m. h. å. o. ,. a. j. 2. 3. p. y. f. D. K. R. M. L. (. 1. ). 5. 0. 4. G. H. é. B. c. S. -. V. F. T. C. O. J. z. P. N. E. ) g
I. g. å. r. b. a. t. e. j. s. o. m. i. p. v. h. d. ø. l. f. n. k. ,. u. D. æ. y. K. J. (. Ø. B. S. ). F. c. 6. H. 1. 5. 2. ¼. 0. 3. R. T. E. 8. L. V. P. O. . C. N. A. M
2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter. 3-4 skiver hvedebrød
2 skiver hvedebrød1 æg600 gr hakket oksekød1 spsk dijonsennep1 tsk kebabkrydderi (fås hos den tyrkiske grønthandler)2 spsk koncentreret tomatpuréSpydRist hvedebrødet og blend det til raps i en blender. 2 skiver hvedebrød
Luftig hvedebrød. 1-2 hvedebrød – Fx. Tjek lige et lækkert julefrokostbord, der fyldte i vores køkken. I weekenden havde Mathias en masse dejlige mænd oppe til et brag af en julefrokost
Jeg bruger både bollerne som morgenmad, til frokost til en lækker salat eller med et stykke magert pålæg i og til aftensmaden, så erstatning for det usunde hvedebrød
Hjemmebagt luftig hvedebrød m. Min mave er glad, mine gæsters maver var glade. Her i sommerens varme, er det super lækkert med nogle lidt lette retter i stedet for store fede bøffer med flødekartofler