Æg og sukker piskes indtil al sukkeret er opløst og massen er luftig, hvid og skummende. Det var rigtig hyggeligt, at have Oskar med i køkkenet - dog mente han, at al den lækre marcipan og chokolade bare skulle spises med det samme, så det var ikke helt populært at komme kagen i ovnen
Chokolademousse. Indholdet er lyse (drømmekage)bunde med reduceret sukkermængde og lidt mandelmel i for struktur - jeg kan godt li der er lidt at tygge på
Jeg har valgt at smøre denne kage op med chokolade frosting, hvis du skal lave en kage med hvis fondant på, er det ikke så smart at smøre op med chokolade frosting, jeg har en enkelt gang været udsat for, at man kunne ane chokoladen igennem den hvide fondant
smeltet chokolade, hvidchokolade eller en almindelig glasur med frugtfarve (det bliver dog meget sødt, og smager ikke helt så godt, som hvis du bruger chokolade)
Jeg bagte en halv portion af Drømmekagen hvor jeg tilsatte cacao, denne cacaokage smuldrede jeg og blandede med en portion Ganache ( 200 g hvidchokolade & 200 ml
tobleronecreme, hvidchokolade mousse og hindbær/brombær mousse med bær af brudeparrets egen avl. bund er en lys drømmekage tilføjet lidt hakket mørk chokolade
-) Den ene er drømmekage med et twist, det lyder rigtig lækkert og skal helt sikkert prøves en dag. peppes yderligere op med 100 g hakket hvidchokolade