Mojito ganache. Hvidchokoladen smeltes. Æggehvide og sukker piskes stive. Ganache. 70 g æggehvide. 175 hvidchokolade. 25 g hvid rom. Blandes sammen med hvidchokolade og sættes i køleskabet i mindst 4 timer. Når ganachen er helt kold og gerne stået i 4 timer, skal den piskes op, og sprøjtes i macarons. 70 g æggehvide
æggehvider. Opskrift på chokolade macarons med chokoladeganache med et twist af lakrids. Du kan nu vælge lige den creme eller ganache som du selv bedst kan lide
kog fløde, smør og chokolade lidt op til det hele smelter, køles ned. appelsin ganache. æggehvide stuetemperatur80 g. Æggehvider uden det mindste spor af blomme i dem, de hældes i en ren skål sammen med sukker og piskes til en tyk og blank marengsmasse, hvilket tager 4-5 minutter. ½ dl piskefløde100 g hvidchokolade50 g smørappelsin skal fra 1 appelsinevt
Pyntes af med hele valnødder og pynt af hvidchokolade. æggehvider. Ganachen laves ved at varme piskefløden op sammen med glukosen, hældes over meget finhakket eller allerede smeltede chokolade, og røres ud