Hvid chokolade ganache opskrifter

Hvid chokolade mousse og hindbær mousse

Hvid chokolade mousse og hindbær mousse

Hjemmelavet hvidchokolademousse/ganache. odense hvidchokolade. varm fløden og chokoladen op, under omrøring , til chokoladen smelter
Macarons med chokolade ganache

Macarons med chokolade ganache

Pisk hviderne indtil næsten helt stive, tilsæt sukker og pisk videre til helt stift. Fold mandelblandingen i hviderne lidt ad gangen
{ Mojito Macarons } Rom, lime, mynte og hvid chokolade

{ Mojito Macarons } Rom, lime, mynte og hvid chokolade

Mojito ganache. Hvidchokoladen smeltes. Æggehvide og sukker piskes stive. Ganache. 70 g æggehvide. 175 hvidchokolade. 25 g hvid rom. Blandes sammen med hvidchokolade og sættes i køleskabet i mindst 4 timer. Når ganachen er helt kold og gerne stået i 4 timer, skal den piskes op, og sprøjtes i macarons. 70 g æggehvide
Opskrift på chokolade ganache

Opskrift på chokolade ganache

Hvidganache. Ganache er en simpel, men meget velsmagende, chokolade creme, hvis eneste ingredienser er chokolade og fløde (evt
Ganache toppe

Ganache toppe

Smelt hvidchokolade over vandbad. Hak chokoladen groft. Anret ganache toppene på et fad og drys hindbær og blåbær udover
Chokolade macarons

Chokolade macarons

æggehvider. Opskrift på chokolade macarons med chokoladeganache med et twist af lakrids. Du kan nu vælge lige den creme eller ganache som du selv bedst kan lide
Macarons med appelsin ganache

Macarons med appelsin ganache

kog fløde, smør og chokolade lidt op til det hele smelter, køles ned. appelsin ganache. æggehvide stuetemperatur80 g. Æggehvider uden det mindste spor af blomme i dem, de hældes i en ren skål sammen med sukker og piskes til en tyk og blank marengsmasse, hvilket tager 4-5 minutter. ½ dl piskefløde100 g hvidchokolade50 g smørappelsin skal fra 1 appelsinevt
Macarons med jordbær ganach

Macarons med jordbær ganach

varm fløde, smør og chokolade op til det er smeltet, køles af. Jordbær ganache. med lidt marzena, køles ned og tilsæt i ganachen
Jordbær dessert

Jordbær dessert

Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i. Hæld fløden over 100 g hakket chokolade og rør din chokoladeganache glat. 2 æggehvider. 100 g chokolade
Fødselsdagsforberedelser og macarons

Fødselsdagsforberedelser og macarons

Til selve macaronen piskes æggehviderne næsten stive, hvorefter sukkeret tilsættes og piskningen fortsættes indtil massen er helt stiv
Vinder af husmorkage - opskriften {gæst indlæg}

Vinder af husmorkage - opskriften {gæst indlæg}

Pyntes af med hele valnødder og pynt af hvidchokolade. æggehvider. Ganachen laves ved at varme piskefløden op sammen med glukosen, hældes over meget finhakket eller allerede smeltede chokolade, og røres ud
Mudcake

Mudcake

Den hvidechokolade hakkes fint og kommes op i en skål. og mørke bunde med chokoladeganache imellem - det er der vist ikke noget revolutionært i