Hældes i en skål hvor den udbløde husblas tilsættes samt den hvidechokolade og det røres sammen. Når chokoladen har sat sig, hældes jordbær gele i op til kanten af formen
Smelt den hvidechokolade, og pisk den sammen med flødeosten. 1150 g hvidchokolade. 1Til 1 springform 250 g Digestive kiks 125 g smør 4 blade husblas 100 g hindbær 50 g sukker 1 spsk citronsaft 200 g flødeost 150 g hvidchokolade 1 knsp rød pastafarve eller frugtfarve 4 dl piskefløde evt
Rist mandelflager og lad dem køle af, mens den hvidechokolade smeltes i mikroovn. Drys de ristede mandelflager oven på chokoladestriberne sammen med sorte kugler fra Black&Gold krymmel
Hak den hvidechokolade og kom den i en skål. Tag nu din paletkniv og dyp den i den hvide glaze og træk forsigtigt over den gule, så der fremkommer et flot mønster
Kom chokoladeknapperne op i en dyb skål. Hæld den meget varme fløde over chokoladen og blend det med en stavblender til du opnår en jævn og glat chokoladecreme