Alternativt kan du selvlave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort på billedet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning
Sprøde mørdejsbunde smurt med et lag hjemmelavet rabarberkompot, med masser af vanilje selvfølgelig, imellem og toppet med smeltet hvidchokolade og frysetørrede hindbær (og ja det burde have været frysetørrede rabarber, men dem kunne jeg selvfølgelig ikke lige finde, da jeg pludselig opdagede, at de ikke stod i skabet, som jeg havde troet… )
inspirationjuleopskrifterlavdetselvsundere sødt. Opskriften er sødet med kokossukker og eventuelt æblemos og er grundlaget for denne hjemmelavede kransekage
Brug din fantasi og lav din egen version. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvidchokolade mousse kage
December – Hvid brown. Og vil de ikke være hyggeligt selv at kunne lave dem. Hvis du vil lave en bund af chokolade, skal der gerne være noget chokolade tilbage til at lave bunde med
Det er ikke en hvidchokolade. Den minder hverken om hvid, lys eller mørk chokolade. En lille gryde og en lidt større skål, der er en anelse større i diameter end gryden, så du kan lave et vandbad UDEN chance for, at der kommer vand og damp ned til chokoladen
Men i stedet for at gå øverst på hylderne, hvor alt det syndige ligger, så lav i stedet disse små cookies som er spækket med andre gode sager end dethvide sukker
Chewy havrecookies med hvid ch. Jeg må (måske) indrømme, at scones bare er en af de ting, som man ikke kan lave bedre selv – jeg vil dog mene, at denne opskrift sørme er tæt på
Æg og sukker piskes indtil al sukkeret er opløst og massen er luftig, hvid og skummende. I mens kagen er i ovnen lavesfyldet, men det tager nu egentlig ganske kort tid
Start med at skrælle og hakke løg og hvidløg. Jeg er ret vild med retter, der står og simrer i lang tid, bliver øset op i en skål og spist med en ske – og det er lige hvad denne Chili con carne er, som oven i købet er ret nem at lave
Smelt den hvidechokolade, og rør den i den kolde rabarbergrød. Pisk æggehvider og sukker luftigt. Pisk fløden til flødeskum, og vend så rabarber/chokolade-grøden i flødeskummet med en forsigtig hånd
Smelt en lille smule hvidchokolade. Vend til sidst hviderne i dejen. Kom en lille bitte klat chokolade bag på blomsterne og sæt dem fast på kagen hele vejen rundt
Vivani og Naturata har lys og hvidchokolade til veganere. Kikærtevand kan piskes og bruges nøjagtig som æggehvider/æg i alle former for kager, pandekager, cookies og marengs
du kan selv bestemme hvilken chokolade du vil bruge, men hvis du bruger den hvide, er der mulighed for at blande et frugtopkåg i, som på billedet hvor det er en blåbæcreme
På toppen kommes et lag revet hvidchokolade og der pyntes med en masse bær. Det her er en kage, som ser drønende godt ud, men som kan laves af selv de største køkkenidioter