Ellers er det et lag med hvidchokolademousse og et lag med jordbærmousse. hvidchokolade. Bræk chokolade i mindre stykker og læg dem i en skål der tåler varme
Pisk hviderne stive. Afkøl chokolade blandingen lidt før den røres sammen med de piskede æggeblommer. Elsker mousse og det er bare så nemt at have på køl
Hvidchokolade/hindbær-mousse - laves senest dagen før. Det er min favoritopskrift på lagkagebunde – lyse bunde m/hvidchokolade og marcipan – og jeg bruger den ofte
Tilsæt æggehvide, blommer og hele æg lidt af gangen, indtil det tykner. Chokolademousse. En lækker let pistacie kage, med masser af chokolade rundt omkring
Riv den hvidechokolade på den grove side af et helt almindelig rivejern. December – Hvid brown. Hak chokoladen (ikke alt for fint) og tilsæt chokoladen til kikseblandingen
Pynt med det bagte hvidechokolade, lidt lakridspulver og lidt frysetørret bær lige før serveringen. 50 g hvidchokolade (Bag evt. Hak det hvidechokolade, læg det på bagepapir på en bageplade og bag det 10 minutter ved 150 grader. Læg et lag mousse i 4 portionskåle eller glas, læg 4 hindbær på, læg et lag mousse mere, læg knust makron på, og læg det sidste lag mousse på. 50 g hvidchokolade (Bag evt
Hæld moussen i portionsglas og sæt dem i køleskabet mens du laver den hvidechokolademousse. Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassen og vend det rundt med en dejskraber
Hvidchokolademousse med pass. Hak den hvidechokolade, og hæld den i en skål. En gang i mellem skal der lidt sødttil kaffen, så i sidste uge havde jeg lavet en lille og meget let mousse – du skal blot huske at sætte den i gang om morgenen eller aftenen før