En let, smuk og høj lagkage, der med sine pistaciebunde, hvidechokoladecrememedcitron, samt friske hindbær, smager helt fantastisk dejligt - og lidt af spirende forår og begyndende sommer
Tærterne består af en sprød mørdejsbund med en pisket chokoladecreme af hvid chokolade og blåbær. Pisk blåbærblandingen og chokoladecremen sammen, til den bliver fed og cremet
Klip et hul i sprøjteposen og dæk nu hele kagen med den hvide chokolademousse. Pisk æggehviderne luftige, tilsæt sukkeret og pisk til det er en helt stiv marengsmasse
Hvid chokolademousse medcitron, syltet fennikel, lakridsis. Jeg har en ting for hvid chokolade kombineret med lakrids for tiden, så denne ret sad lige i skabet
glucosesirupLyserød pastafarveHvidchokoladecreme. Varm hindbær sammen med sukker og citronsaft. Sæt en gryde over med vand i, og varm det op (det skal ikke koge)
Istedet for at vende bærene i fløden kan du vende dem i den her hvidechokoladecreme. Blåbær Mousse300g blåbær en spsk citron saft 100g sukker3-4 Blade husblas½ tsk vaniljeessens eller ½ vaniljestang og korn derfra½ l fløde pisket til skumKog blåbær sammen medcitron saft og vanilje til de er godt møre og tilsæt sukker