Den hvidechokoladecreme kommes i en sprøjteose og sprøjtes på kagen. Piskefløden piskes til skum. Hældes i en skål hvor den udbløde husblas tilsættes samt den hvide chokolade og det røres sammen
Ved servering tages kagen ud af formen og pyntes med hvide chokoladespåner. Husk at kagen bliver bedst hvis den får lov til at sætte sig lidt over natten inden den bliver serveret
Smelt det hvide sukker ved medium varme i en lille tykbundet gryde til en gylden karamel. Tilsætpiskefløden i en tynd stråle mens du hele tiden rører rundt i karamellen
Hvidchokoladecreme. 100 g mandelmel (se tips)150 g flormelis75 g æggehvider (3/4 dl)1 knsp salt50 g sukkerfrugtfarve. ½ dl piskefløde100 g hvid chokolade50 g smørsmagfrugtfarve
Pisk æggehvidentil den er næsten stiv, tilsæt sukker og pisk igen indtil massen er skinnende hvid og skålen kan vendes på hovedet uden massen falder ud