Hvid chokoladecreme uden husblas opskrifter

Chokoladecreme

Chokoladecreme

Pisk hviderne stive og fløden til skum. Vend hviderne i. 2 æg delt i blomme og hvide. Her er en lille lækkerbisken til weekendens menu
Pistacielagkage med Hvid Chokolade og Hindbær

Pistacielagkage med Hvid Chokolade og Hindbær

En let, smuk og høj lagkage, der med sine pistaciebunde, hvidechokoladecreme med citron, samt friske hindbær, smager helt fantastisk dejligt - og lidt af spirende forår og begyndende sommer
Banankage med karamelliseret chokoladecreme

Banankage med karamelliseret chokoladecreme

Smelt det hvide sukker ved medium varme i en lille tykbundet gryde til en gylden karamel. Klassisk banankage – med uforglemmelig chokoladecreme på toppen…
Marshmallow Macarons

Marshmallow Macarons

Varme og bløde skumfiduser- eller chokoladecreme med små skumfidus stykker iBlend først flormelis og mandler til fint mel og pisk æggehviderne stive i en anden skål
Chokolade smørcreme

Chokolade smørcreme

Red velvet cupcakes med hvidchokoladecreme. Hvis det er varmt uden at brænde så passer det. -S 1 dl vand200 gram sukker1 æggeblomme250 gram smør1 spsk vanillesukker (kan undværes)200 gram chokolade, lys, mørk eller hvid. 200 gram chokolade, lys, mørk eller hvid
Opskrift på franske makroner

Opskrift på franske makroner

Hvidchokoladecreme. 100 g mandelmel (se tips)150 g flormelis75 g æggehvider (3/4 dl)1 knsp salt50 g sukkerfrugtfarve. ½ dl piskefløde100 g hvid chokolade50 g smørsmagfrugtfarve
Ganache toppe

Ganache toppe

Smelt hvid chokolade over vandbad. Med en teske sæt chokoladecreme på i toppe på marcipanbundene. 100 gr hvid chokolade. 100 gr hvid chokolade

Nyfortolket Sarah Bernhardt

En meget lækker og nyfortolket variant af den klassiske Sarah Bernhardt med lakrids og hvid chokolde
Citron Macarons

Citron Macarons

Pisk æggehvider og flormelis luftigt til der opnås en tyk og sej konsistens. Riv skalen fra citronerne på et rivejern og kom det ned i chokoladecremen
Chokolade Whoopie pies m. lakrids

Chokolade Whoopie pies m. lakrids

Man kan undlade kakao og lave vanille pies, lave hvidchokoladecreme, flødecreme, smørcreme eller fylde med andre lækkerier