hakket hvid chokolade1 spsk. Da jeg alligevel brugte safran til luciabrødene den anden dag, ville jeg finde noget andet at lave også, så safran'en blev brugt
Da jeg den anden dag lavede lakridsfudgen, lavede jeg også en portion med Baileys. Jeg er helt skudt i dem og selvom de er fudge-konsistens, smelter de på tungen
Hvidtchokoladefyld. Finhak den hvide chokolade og bland det sammen med kiksene. HVIDTCHOKOLADEFYLD. 50 g hvid chokolade. 250 g hvid chokolade. 50 g hvid chokolade. 250 g hvid chokolade
Hvidtchokoladefyld. Fin hak den hvide chokolade og bland det sammen med kiksene. HVIDTCHOKOLADEFYLD. 50 g hvid chokolade. 250 g hvid chokolade. 50 g hvid chokolade. 250 g hvid chokolade
Mine er efterfølgende penslet med smeltet smør og dyppet i sukker, dekoreret med almindelig hvid glasur samt chokolade, som jeg bare lod smelte på de varme/lune boller
Til gengæld har jeg også samlet en håndfuld forslag til fyld, hvad enten du går med den almindelige, hvide fastelavnsbolle (min yndlings), den sunde variant (der nu også er ret lækker, hvis du vil fylde dig med fastelavnsboller i flere dage - hvilket godt kan være fristende
Pisk æggehviden til den er næsten stiv, tilsæt sukker og pisk igen indtil massen er skinnende hvid og skålen kan vendes på hovedet uden massen falder ud