Hvidchokoladekage med appelsin og solbær – så lækker og intens i smagen. Svampet, intens smag af karamel og hvid chokolade krydret med syrligheden fra både appelsin og solbær
Saftig og svampet hvidchokoladekage med solbær og mandler. Det er som regel en fredag uden fredagsslik… Jeg har også bagt en helt almindelig bradepandekage (chokoladekage med appelsinsmag), men den skal det ikke handle om i dag
Del æggene i blommer og hvider. Pisk hviderne helt stive og vend dem i chokolademassen. Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget
Start med at dele æggene i blommer og hvider – hviderne skal piskes stive. Mormors Chokoladekage fra Slaraffenland – stjernen på eftermiddagskaffebordet
Lige meget hvad, får du på sølle 15 min en utrolig lækker og intens chokoladekage. Æg - 2 blommer + 1 hvide (blødende - 4 æg). 2 blommer + 1 hvide (blødende - 4 æg)
Det er kort sagt en karamelliseret hvid chokolade. I hvert fald hvis du elsker chokoladekage. Kom æggehvider og sukker i en skål over vandbad og varm det op mens du pisker