Hældes over den hakkede hvide chokolade og tilsættes de opblødte husblas. De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvidchokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær
Så i gang med bærplukningen, det er sæson lige nu. Læghusblas i blød i koldt vand i ca. Vrid husblassen og kom den i de varme brombær og rør rundt til de forsvinder
Chokolademousse. Indholdet er lyse (drømmekage)bunde med reduceret sukkermængde og lidt mandelmel i for struktur - jeg kan godt li der er lidt at tygge på
Vend det medæggehviderne og kom i en springform beklædt med bagepapir. Havrealamande er en sund morgenudgave af Risalamande, som er lavet på havregryn, sødet med dadelpuré og får den cremede flødekonsistens af Æggehvider
Jeg ved, han er vild med frugt i lagkager, så det var oplagt at plukke nogle af de lækre modne brombær, som vi har så mange af, og så koge en sylt, og blande den med fløde, hvid chokolade og lidt husblas
Men så kom jeg i tanke om at Nigella havde en opskrift på hvidchokolademousse, dog udenhusblas. Jeg har jo leget medhusblas i mine fine kager, så jeg gik efter noget medhusblas
Vrid husblassen fri for vand og kom det i den varme masse. æggehvider. æggeblommer. En af desserterne fra fødselsdagsweekenden var denne lækre chokolademousse lavet på hvid chokolade
Vrid husblassen og tilsæt den med det samme. Pisk æggehviderne helt stive sammen med sukkeret. Start med den hvidechokolademousse, for den er lang tid om at køle ned
Hvidchokolademoussemed Asti. Husblassen som har ligget i blød i koldt vand, fiskes op af vandet, og kommes over i den varme fløde-chokolade blanding, hvor det opløses
Hvidchokolademoussemed passionsfrugtsorbet og kokokustuile Indkøbsliste. -)Hvidchokolademousse. OlivenolieHvid baslsamicoeddikeHonningHvedemelSukkerSaltPeberOpskrifterAndebryst a la Peking med hoisin sauce og mandarinpandekagerMmmm denne klassiske kinesiske ret egner sig rigtigt til fredagshygge, og smager helt fantastisk