Hvid fisk pesto opskrift opskrifter

Fiskefrikadeller – med fisk!

Fiskefrikadeller – med fisk!

Jeg kan godt lide at blande de hvide, neutraltsmagende torsk og rødspætte med den fede laks. Som tilbehør serverede jeg kartoffelsalat af nye kartofler med hjemmelavet pesto og fennikelsalat med lakrids og chokolade
Ovnbagt laks med citronpesto og appelsin-nøddesalat

Ovnbagt laks med citronpesto og appelsin-nøddesalat

Undgå at få det hvide med, da det bliver bittert. Nøjagtig det skete med denne her opskrift, som oprindelig hed lammekoteletter med persillepesto, men nu blev til laks med persillepesto
Madplan: Frisk, nem og sommerlig

Madplan: Frisk, nem og sommerlig

Rabarberkage med ingefær, kokos og hvid chokolade . Pasta vendt med hjemmelavet ærtepesto, grønt og langtidsbagte tomater
Stenbider på grønkålspesto

Stenbider på grønkålspesto

Stenbideren er en hvidfisk, som er fast i kødet og den står rigtig godt til den bløde og cremede grønkålspesto
Rødspættefilet i fad

Rødspættefilet i fad

Når man laver rødspættefilet i fad kan man sagtens anvende en anden hvidfisk som for eksempel sej, torsk eller kulmule og kun fantasien sætter grænser i forhold til hvilken slags tilbehør der skal med i fadet
Ideer til madpakker

Ideer til madpakker

Rugbrødet bør også være at finde i alle madkasser, for det hvide brød bør kun. Fisk. Mayonnaise, remoulade, avokadomos, pesto, rød peberpesto,
Tang – Havets usete vidundermiddel – lige indtil 2014

Tang – Havets usete vidundermiddel – lige indtil 2014

Du har sikkert støt på tang før – i form af en rulle, med en masse hvide ris og lidt fisk rundtom. Asiaterne har før i tiden haft utrolig få tilfælde af osteoporose (knogleskørhed) og frakturer, hvilket eksperter krediterer til deres kostvaner med masser af mad fra havet – fisk, tang og derforuden en del grøntsager, frugt og stærke krydderier
Uundværlig italiensk fåreost: Pecorino Romano D.O.P

Uundværlig italiensk fåreost: Pecorino Romano D.O.P

– og den er mere hvid end gul i farven. er god at rive over pasta og at bruge i gratinerede retter – også med fisk og skaldyr, fx gratinerede ansjoser og gratinerede kammuslinger

Vild med vin – let & liflig hvidvin

Forret af pocherede æg med hvide asparges, en let salat med laks og grønne asparges, som aperitif eller til andre fisk – og skaldyrsretter
Verdens hurtigste laks... opskrift

Verdens hurtigste laks... opskrift

Prøv også opskriften med torsk og anden hvidfisk. Med denne opskrift behøver du aldrig bruge mere end 5 minutter i køkkenet på at lave en vildt lækker fiskeret. 500 gram frisk laks fra fiskehandleren65 gram (et halvt glas) færdiglavet grøn økologisk pestoEn håndfuld mandler (med eller uden skind)Sådan gør du. Sæt ovnen på 200 graderSmør et jævnt lag af pesto ud over hele dit lakse stykkeHak mandlerne fint eller blend dem ganske kort, hvis det skal gå ekstra stærktSpred mandlerne oven på pestoen og

Fiskelasagne.

Hvidløgssmag i pesto er en smagssag. Løg og hvidløg hakkes relativt fint. Og der er også revet ost i pestoen