Hvid fisk slags opskrifter

Fiskefrikadeller – med fisk!

Fiskefrikadeller – med fisk!

Jeg kan godt lide at blande de hvide, neutraltsmagende torsk og rødspætte med den fede laks. Du kan bruge de fleste slagsfisk til frikadeller
Dejlig sommersalat med rød spidskål og blomkål

Dejlig sommersalat med rød spidskål og blomkål

Hvid balsamicoeddike. Salaten egner sig fint til al slags kød og fisk. Bland en dressing i forholdet 3 x hvid balsamico, 1 x grov sennep, 1 x olivenolie og smag til med flydende honning
Rødspættefilet i fad

Rødspættefilet i fad

Når man laver rødspættefilet i fad kan man sagtens anvende en anden hvidfisk som for eksempel sej, torsk eller kulmule og kun fantasien sætter grænser i forhold til hvilken slags tilbehør der skal med i fadet
Stjerneskud

Stjerneskud

Servér med en frisk, let og kølig hvidvin. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet

En aften på Svinkløv Badehotel

Men hurtigt kom der to slags lækker brød på bordet et hvidt baguette og et mørkt valnøddebrød med smør
Paleo madplan uge 9

Paleo madplan uge 9

En smørstegt (bruger klaret smør) hvidfisk med ingefær stegte gulerødder og ærter. Tærten kan laves med alle mulige slags fyld
Sidste chance for at deltage i min giveaway - og en fantastisk fest i ord og billeder

Sidste chance for at deltage i min giveaway - og en fantastisk fest i ord og billeder

Fisketallerkenen bestod af varmrøget laks med urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvidefisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag af hvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)

Eksotiske Apuliens 5 farver

Hvid. Disse eksotiske øer byder på små fiskerlejer, eksotiske landskaber, grotter og en uindtagelig fæstning på toppen af lodrette klipper
Iluka

Iluka

Gillardeau- og Fines de Claire-øster med citron og hvid peber. Konceptet er fisk og skaldyr. Nåh ja, og så lidt af det saltvand, som kan hænge ved dén slags