Lagkagebundende er efter denne herlige opskrift. Hvid chokolademousse. Du vil få det bedste resultat, hvis du straks kommer moussen i kagen, da lagkagebundende der vil opsuge noget af den gode frugtsyre til sig og blive ekstra gode
Opskrift Lagkagebunde. Lig en lagkagebund på et kagefad og smør det sidste af bæropkoget jævnt ud. Smør halvdelen af bærcremen jævnt ud på bunden og lig næste lagkagebund på
Den hvide chokolade hakkes fint og kommes op i en skål. Så for at have noget stabilt at bygge kagen op på, bagte jeg en almindelig lys lagkagebund, som blev lagt i bunden
Den skal blive helt hvid og føles luftig. Lagkagebund. Lagkagebund. Lagkagebund. Lagkagebunde. Du får det bedste resultat, når du skal samle kagen, hvis du kommer mousserne på lagkagebundende hurtigt efter, at mousserne er færdige
Pisk æggehvider stive. Lagkagebunde. Æggehvide. hældes over lagkagebundene. Pisk fløde og æggeblommer til let skum, tilsæt det lidt efter lidt i passionssaftentil sidst vendes de pisket hvider i