Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Sommerlagkage med hvid chokolademousse og bærmousse. Start med den hvide chokolademousse, for den er lang tid om at køle ned
Pisk det bløde smør, rørsukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Nogle fredage kræver kage. Tærten har også fået tilføjelse af lidt havregryn i dejen, der giver lidt ekstra smag og tekstur, og så lidt ekstra knas og lækkerhed, i form af hvid chokolade
Pisk flormelis og æggehvide sammen til en luftig glasur, og fordel glasuren over kagen. Bag kagen ca. Vend hvedemelet i dejen sammen med mælk, vaniljesukker og bagepulver, og vend til sidst den hakkede hvide chokolade i
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Den kan også laves i en springform og så skæres ud eller serveres som en stor kage midt på bordet. Mousse af hvid chokolade og safran, på intens chokoladebund, toppet med gelé af jordbær og tonkabønner
Mel og bagepulver sigtes sammen i en skål og kommes lidt ad gangen i æggemassen mens der vendes forsigtigt, så massen bliver ensartet og forbliver luftig
Konsistensen er luftig og svampet. Jeg er stor fan af alternativer til søde sager, og jeg elsker at bage kager – men det var bare ikke lige chokoladekage, jeg endnu engang ville kaste mig ud i