Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassen og vend det rundt med en dejskraber. Vend æggeblommerne i chokolademassen og rør til den er ensartet
Jeg lavede ogsånogle fyldt med hvidchokolademousseog lakrids. Æggehviderog sukker piskes på laveste niveau i et minuts tid og derefter på højeste niveau indtil massen er godt luftig
Kaffeis med hvideogmørke chokoladebønner og digestive. Dooley'en giver en lækker karamelsmag til moussen, som er kraftig ogmørk i smagen og komplementeres godt af flødeskummet og det søde, karamelliserede nøddeknas, som moussen skal serveres med
E. n. l. a. g. k. e. i. s. ". v. r. d. b. t. -. y. j. h. f. D. o. m. ø. c. u. ,. æ. p. K. å. L. O. T. I. 3. 2. x. 0. 4. S. M. A. 1. /. 6. 5. 7. ½. (. 9. %. ). C. F. R. H. B. V. é. P. N. J. G