Hvid og mørk chokolademousse uden æg opskrifter

Hvid og mørk chokolademousse

Hvid og mørk chokolademousse

Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassen og vend det rundt med en dejskraber. Vend æggeblommerne i chokolademassen og rør til den er ensartet
Hvid Chokolademousse, mhm

Hvid Chokolademousse, mhm

Så pisker man fløden til flødeskum i en skål for sig, ogæggehviderne skal piskes stive, i en anden skål
Macarons med mørk chokoladeganache og saltkaramel

Macarons med mørk chokoladeganache og saltkaramel

Jeg lavede ogsånogle fyldt med hvidchokolademousseog lakrids. Æggehviderog sukker piskes på laveste niveau i et minuts tid og derefter på højeste niveau indtil massen er godt luftig
5 lækre desserter til nytårsaften

5 lækre desserter til nytårsaften

Kaffeis med hvideogmørke chokoladebønner og digestive. Dooley'en giver en lækker karamelsmag til moussen, som er kraftig ogmørk i smagen og komplementeres godt af flødeskummet og det søde, karamelliserede nøddeknas, som moussen skal serveres med
Gå ALL IN på mousse

Gå ALL IN på mousse

Cremet hvidchokolademousse + mørkchokolademousse vendt med oreos og til sidst toppet med friske hindbær og et par oreos
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Den kan laves både med hvidogmørk chokolade - der skal dog tilsættes en anelse mere sukker hvis man bruger mørk chokolade
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Til cheatday i lørdags lavede jeg chokolademousse, og jeg gik all in da jeg også drak et glas hvidvin
Frisk lagkage med hvid og mørk chokolademousse

Frisk lagkage med hvid og mørk chokolademousse

E. n. l. a. g. k. e. i. s. ". v. r. d. b. t. -. y. j. h. f. D. o. m. ø. c. u. ,. æ. p. K. å. L. O. T. I. 3. 2. x. 0. 4. S. M. A. 1. /. 6. 5. 7. ½. (. 9. %. ). C. F. R. H. B. V. é. P. N. J. G
Chokolademousse

Chokolademousse

Skrab kornene fra vaniljestangen og pisk det med æggeblommerog sukker indtil det er hvidtog sejt i konsistensen
Chokolademousse

Chokolademousse

Tilsæt resten af hviderneog vend det forsigtigt sammen til en homogen masse. æggehvider. Smelt smør og chokolade over vandbad