Tyk eller tynd bund, hvid eller rød, proppet med topping eller helt enkel og minimalistisk. Pizzaer kommer ofte i mange udgaver og de fleste af os har en holdning til, hvordan vi foretrækker dem
Lækkert hjemmelavet hvidpizza med kartoffel, tre slags oste, bacon og oliven. Herhjemme er pizza en stor favorit, hvadenten den er hjemmelavet eller købt på vores yndlingspizzaria nede i Helsingør
I dette tilfælde består fyldet på min pizza af tomatsauce, spinat, tomat, parmesanost og æg. Jeg har taget et par genveje, men du kan sagtens lave din egen pizzabund og tomatsauce, hvis du ønsker
"En helt hvidpizza". Jeg vil simpelthen bevæge mig i ud at lave en pizza, som bryder alle lovene for den kendte fuld-fede-næsten-tømmermænds-agtige-pizza med massere af ost, tomatsauce og kød
, eller som topping på burgere, hotdogs, pizza osv. 2½ dl hvid balsamicoeddike eller hvidvinseddike. Share on TumblrShare on Tumblr 2½ dl hvid balsamicoeddike eller hvidvinseddike
hvidvinseddike / hvid balsamico. eller som topping på hjemmelavet pizza. Skræl hvidløg og hak det fint. Steg løg og hvidløg i et par spsk olivenolie på en pande ved middelvarme
Der var også rester af svinemørbraden, og de rester ender vist sine dage på fredagens pizza. 1 spsk hvide sesamfrø. 1 fed presset hvidløg. 1 spsk hvide sesamfrø. 1 fed presset hvidløg