Derfor står menuen i dag på en super nem lakselasagne medasparges, røget laks og dild. En thai beef salad fyldt med lækre ting som lynstegt oksekød, mango, grønt, koriander, peanuts og den bedste dressing til at toppe det hele af
Hviden skal være fast og blommen blød. Grønne asparges er også rigtigt delikat til at dyppe med. Estragon bruges ofte i opskrifter med fjerkræ, æg og i dressinger, marinader og kryddereddike
Ananas og asparges skal drænes grundigt for vand. Kan man godt lide en fed og fast dressing, kan man bruge cremefraiche med en høj fedtprocent og/eller tilføje mere mayonnaise
Anret på rugbrød og pynt med tomat skiver og karse. Den er også god som dressing eller til smørepålæg. Smag til med salt, peber og evt et par dråber hvidvinseddike
Sådan så min ud – jeg lavede en dressing til. Det er ved at være lidt tid siden sidste indlæg, men det rådes der bod på nu med det her lækre fiskefad med bacon og svampe