Skræl de hvideasparges og læg dem i kogende vand. Arrangér aspargesene på en stor tallerken. Rør mayonnaisen med fløden og smag til med salt, peber og limesaft
medhvide og grønne asparges, som jeg smager til med lidt sojafløde. Men vi lægger lige ud med en aspargessuppe, da det er ved at være allersidste udkald for de friske asparges
Hvideasparges (og noget af vandet de er i). Vend fiskefiletterne i ægget, og dernæst i raspen, sørg for at så meget rasp som muligt sætter sig fast op dem (jeg ved godt jeg er helt nede i det mest basale og simple madlavning her, men jeg har valgt at forklare alt fra bunden af, for jeg ved jo ikke, hvem der læser med)
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i. grønne bønner, asparges og knoldselleri). Rør mælk, parmesanost, salt, peber, revet muskat og æggeblommer sammen og vend massen med de dampede grøntsager