æggehvide. Disse macarons er måske noget af det lækreste jeg nogensinde har bagt. Pisk hviderne indtil næsten helt stive, tilsæt sukker og pisk videre til helt stift
Piske halvdelen af æggehviderne ved langsom hastighed, nå de er pisket stive, sæt hastigheden op og hæld den varme sukkerlagen ned i mens du pisker, i en tynd stråle
Kog fløden op langsomt, tag den af varmen og rør den hakkede hvide chokolade ned i. Macarons eller franske makroner lavet med frysetørret hindbær og lagt sammen med hvid chokolade genache med lakrids
N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. v. a. æ. o. g. l. s. i. ,. j. k. m. p. b. c. D. I. ø. V. C. y. S. M. O. K. A. w. J. ). (. 9. 4. 3. 7. 5. 1. 2. E. W. -. R. H. 8. 0. ½. B. P. F. L. 6. /. G. Ø. Å. ". é. %. k g
Varme og bløde skumfiduser- eller chokoladecreme med små skumfidus stykker iBlend først flormelis og mandler til fint mel og pisk æggehviderne stive i en anden skål
Pisk hviderne indtil næsten helt stive, tilsæt sukker og pisk videre til helt stift. Første forsøg med macarons er nu overstået og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver de lækre mundfulde
skipper skrå, hakketPisk æggehviderne luftige og tilsæt sukkeret. Og hvis du er bare halvt så glad for macarons, skipper skrå og hvid chokolade som jeg er, så bliver du simpelhen nødt til at gøre dig selv den tjeneste, at få kreeret disse basser i en hulens fart