Hvide ribs opskrifter

Marengslagkage med karamelliserede popris, vanilje-smørcreme og ribs

Marengslagkage med karamelliserede popris, vanilje-smørcreme og ribs

Pisk hviderne stive og tilsæt lidt efter lidt sukkeret mens der piskes. Derfor blev det en marengslagkage (både Micky og min mor er vilde med marengs), fyldt med den lækreste, mest cremede smørcreme på vaniljeflødecreme med fyld af ribskompot og flødeskum (så er jeg selv glad
Blondies med ribs og rålakrids

Blondies med ribs og rålakrids

Store, modne ribs – syrlige og perfekte til blondies med ribs og rålakrids. Ribssæsonen er over os. Så mine børn er for tiden at finde på hovedet i bærbuskene i færd med at samle skråstreg spise sig mætte i ribs
Pavlova i pink

Pavlova i pink

Pynt med ribs der først er dyppet i vand og herefter vendt i sukker. Ribs. Pink pavlova330 gr florsukker2 spsk maizena6 æggehvider1 tsk citronsaft1 tsk flydende vanileRød frugtfarveTænd oven på 130 gr. Pisk hviderne stive med 3 spsk florsukker. Creme½ liter piskefløde4-5 spsk florsukker1 vaniljestang1 dl cremefraiche 38%HindbærJordbærRibsBlåbærPisk fløden til skum. 6 æggehvider
Pavlova

Pavlova

Pisk æggehviderne godt stive med en elpisker, tilsæt sukker lidt efter lidt og pisk godt mellem. Bakke friske jordbær (hindbær, blåbær, ribs, brombær, kiwi eller anden frisk frugt)
Marengskage

Marengskage

Pisk æggehviderne stive med eddike og salt. Pisk sukkeret i lidt ad gangen og piske hviderne helt stive
Sund tærte med sommerbær

Sund tærte med sommerbær

Jeg fik både plukket stikkelsbær, solbær, røde ribs og hvide ribs og derfor indgår de også i denne opskrift
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Til gengæld har jeg også samlet en håndfuld forslag til fyld, hvad enten du går med den almindelige, hvide fastelavnsbolle (min yndlings), den sunde variant (der nu også er ret lækker, hvis du vil fylde dig med fastelavnsboller i flere dage - hvilket godt kan være fristende
Morelkage med marengs

Morelkage med marengs

Kom sukker og vaniljesukker i de stift piskede hvider. 4 æg – delt i blommer og hvider. ca 400 gram moreller, blommer, nektariner eller ribs. 4 hvider – stiftpisket. Recipe NameMorelkage med marengsPublished On 2015-07-26Preparation Time 15mCook Time 35m Total Time 50mAverage Rating 5 Based on 1 Review(s) 4 æg – delt i blommer og hvider. ca 400 gram moreller, blommer, nektariner eller ribs. 4 hvider – stiftpisket
Mega marengs med bær

Mega marengs med bær

Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt af gangen. 1 dl æggehvide. 350 – 400 g blandede kirsebær, solbær, ribs
Fredagens dessert

Fredagens dessert

Herefter kommer turen til æggehviderne, som sammen med den ene spiseskefuld sukker piskes til en sej skum
Haven er som et skiftende maleri

Haven er som et skiftende maleri

Den hvide ribs fra barndomshjemmet er gennem årene suppleret med mange andre bær. Mange gange er jeg gået på tåspidserne forbi Lene Christensens have på Jungshoved
Min fødselsdag i billeder…

Min fødselsdag i billeder…

Drengene får hurtigt nok, og de vil faktisk helst bare slikke glasuren af og spise tivolidrys, – men nu var det jo heldigvis mon fødselsdag så lidt tillod jeg mig at bestemme – jeg ville have enten ribs eller rabarber i kagen, for det havde jeg på frost fra i sommer – og det er mine yndlings
Private event

Private event

Ribslagkage. Ribs, hvid chokolade, saltet karamel og mandelmarengs. Det var en fest at bruge 2 timer på at undervise disse skønne mennesker i at folde roser og pynte cupcakes