Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt
Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til. Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset
Denne ret er med grønne linser og grøn karry og selvfølgelig med masser af grøntsager. Hvis du laver en gryderet med grønne linser dagen før den skal spises, tager linserne smagen af krydderierne til sig
Som nogle måske så i går, stod aftensmaden på den lette og sunde omgang Karrykålmed oksekød. Det smager super lækkert med en klat hytteost i sine wraps, men det er bestemt ikke en nødvendighed
Tilsæt karry og brun kød og hvidkål. Skær hvidkål i tynde strimler. karry. 1/4 hvidkål ca. Server med godt brød 500 gr hakket oksekød. 1/4 hvidkål ca. 1 spsk karry