Hvidkål mos opskrifter

Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

(baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer - alt er indkluderet, så husk at tjekke køkkenbeholdningen for, om du har nogle af ingredienserne i forvejen)4 kyllingbryst4 svinekoteletter4 gode bøffer2 fileterede og flåede rødtunger eller en anden fladfisk - eller en hel tredje fisk (bare der er til 4 personer)1 lille pakke parmaskinke eller to skiver1 hvidløg3 rødløg2 avocado1 Romainesalat300 g rosenkål2 moden papaya1 rødt æbleFrisk ingefær (stort stykke1 lille hvidkålshoved14 gulerødder3 rød chiliPurløgFrisk timianFriske koriander2 citroner3 limefrugt1 bakke æg1 pk smør1 lille bæger Creme fraiche 18%1 lille dåse ansjoser1 glas kapersØsterssauceFiskesauceSmagsneutral olieOlivenolieÆblecidereddikeDijonsennepKarrysalt og peberSukkerAhornsirupCashewnødderHasselnøddeflagerPerlerugOpskrifterKylling med kål og cashewnødderDenne ret er enkelt og lynhurtigt lavet - den er sund og den smager supergodt. 4 kyllingebrystSmagsneutral olie3-4 fed hvidløg i tynde skiver2-3 spsk hakket ingefær1 lille hvidkålshoved4-5 gulerødder i skiver1-2 dl østerssauce1 tsk sukker1 dl vand1 bundt friske koriander150 g ristede cashewnødderPerlerug til 4 personer1) Kyllingebrysterne skæres i strimler og brunes i olie i en varm wok2) Tilsæt hvidløg, ingefær og fintsnittet hvidkål i wokken, når kyllingebrysterne har fået lidt farve3) Lad kålen varme let igennem og tilsæt herefter gulerødder og lad det stege lidt4) Tilsæt herefter østerssauce, sukker og vand og lad det hele koge op5) Anret retten med friske grofthakkede koriander og cashewnødder serveret sammen med kogt perlerug (følg anvisningerne på pakken. -)2 modne papayafrugter2 røde chilier3 lifefrugter2 spsk ahornsirup2 spsk fiskesauce4 gode bøffer1 stor plukket romainesalat1 bundt friske koriander2 rødløg i både2 avokado i skiver2 spsk ingefær i tynde strimler1) Mos kødet af 1 papaya og blandt det med 1 hakket chili, saften af 2 limefrugter, sirup og fiskesauce2) Kom marinaden i en frysepose sammen med bøfferne, og lad dem marinere i køleskabet i 1-2 timer (gerne mere)3) Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande og krydr med salt4) Lad dem trække i 5-10 minutter, inden du skærer dem i skiver5) Anret salaten, koriander, løg i både, avodado i skiver og 1 papyafrugt i tern på tallerkerner og top med ingefærd, 1 chili i skiver, lifmesaft og strimler af bøf. 1 lille hvidkålshoved. 1 lille hvidkålshoved
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

SÆSON ris med stir fry af gulerod, hvidkål og forårsløg. SÆSON stegte pølser, gulerødder stegt med kapers og mos af kartofler og pastinakker med peberrod

Sild i folie med champignoner og urter

Snit hvidkål, og skræl appelsinen, og skær den i mindre stykker. Isingruller med ristede champignoner og græskar-kartoffelmos En dejlig, let fisk med skønt, sprødt tilbehør og en lækker, luftigt mos

Kål salat m. Ingefærsguacamole

Hak rødkål og hvidkålen i mine strimler (brug evt. Mos avokadoen med ingefæren (jeg brugte [. Rødkål Hvidkål 2-3 avokadoer 1 citron Persille 1 lille knold frisk ingefær (ca

Brændende kærlighed uden kød

Mos kartoflerne groft, f. Servér kartoffelmosen med grønsagerne, agurkesalat og klippet purløg. Mos kartoflerne groft