Imens bøfferne hviler skærer du hvidkål i grove strimler som får et let opkog i ca. Tag dem af varmen når de er stegt som du kan li dem og lad dem hvile pakket ind i sølvpapir eller et viskestykke i ca
Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Squash, spinat, asparges, tomat, hvidkål og gulerødder. Nikolai og jeg har tidligere brugt alt for mange penge på mad, herunder haft et alt for stort madsspild
Jeg har et anstrengt forhold til det meste kål, og særligt hvidkål – samtidig har jeg altid betragtet mig selv som “altspisende” og at jeg kan feje så stor en gruppe grøntsager væk irriterer mig
Indeni er de fyldt med groftrevne gulerødder, løg og fintsnittet kål stegt med en masse karry og spidskommen, der giver et lækkert, krydret og saftigt fyld
Anret dit sojastegtehvidkål som bund og kyllingebrystet på toppen. Kyllingebrystet smager dejligt ovenpå den saltede knasende bund af sojasteg hvidkål og med et drys af sesamfrø
Snit det halve hvidkål fint. Salaten består hovedsageligt af fintsnittet, sprød kål vendt med små stykker af stegt grillost, tern af avocado, syrligt søde granatæblekerner, masser af ristede sesamfrø og den lækreste, cremede tahindressing (min favorit dressing)
grønkål, spidskål, hvidkål…. tofu med smag i tern, eventuelt stegt sprød i olie (hjemmemarineret eller færdigkøbt – tak til Lene der læser med herinde for idéen
Pastinakker, grønkål, rødbeder, svampe, kartofler, hokkaido, løg, moskusgræskar, selleri, blomkål, jordskokker, hvidkål, rødkål… Hvordan kan man andet end elske denne farverige årstid
Grøntsagerne skal skæres i små stykker og svitses i en meget varm wok/pande med olie. Jeg har til denne wok-ret brugt 1 gulerod, lidt hvidkål, 1 løg, en dåse babymajs og en bakke champignoner, men du kan komme lige de grøntsager i, du har lyst til