Afkøl gratinen en smule og skær den i passende stykker ved serveringen. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden i ovnen ved 200°, 40 – 50 minutter til både kartofler og selleri er møre. 3 store bagekartofler, ca. 2 fed knust hvidløgTilbehør
Krydr med salt, peber, plukket timian og finthakket hvidløg og vend det godt sammen i fadet. Server de gratineredekartofler og jordskokker til kødretter, f
Krydr med salt, peber, plukket timian og finthakket hvidløg og vend det godt sammen i fadet. Server de gratineredekartofler og jordskokker til kødretter, f
kartoflerne drysses med hvidløgssalt og bages i ovenen i ca. Lommerne lukkes med kødnåle og kødet gnides med de pressede hvidløg og drysses med salt og peber
Kartoffelringene kommes i et ovnfast fad og krydres med hvidløg, løg, muskat, salt og peber. Samtidig gratineresflødekartoflerne med revet mozzerallaost
Fjern skræl fra løg og hvidløg og skær i skiver. Rens og skræl jordskokker og kartofler. De bliver flittigt brugt både som rå i ultratynde skiver i salater, i suppe, bagte, som chips og som her i den bedste gratin, man efter min mening kommer i nærheden af
Læg skiverne i flere lag i ildfast fad og imellem lagene drys hakket hvidløg og salt – peber. SmørSkræl kartofler og børst jordskokker rene og skær begge dele i tynde skiver
Fjern hinderne fra hvidløgsfeddene og pres dem i hvidløgspresser eller skær dem i bittesmå stykker. Skræl de valgte rodfrugter og kartoflerne, og høvl dem i skiver
Skræl selleri og kartofler, del sellerien et par gange, og snit begge dele i papirtynde skiver. Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffel-sellerigratin