Har du en rest ris, nødder og tofu kan du lave nogle af de her gode bøffer. Server bøfferne. 4 portioner – 8 bøffer90 g. Bøfferne får meget smag af de nødder du bruger1 lille bundt persille eller koriander250 g tofu2 spsk soya2 spsk olie til stegningRist nødderne på en tør pande i nogle minutter. Lav 8 bøffer. Steg bøfferne i 5 – 8 minutter på hver side til de er gyldne og gennemvarme. 8 bøffer
Her er disse black beans- og portobellobøffer altså bare lækre. De her bøffer er rigtig nemme at lave, og hvis du vil have at de sorte bønner ikke overtager udseendet, så drop foodprocessoren og hak ingredienserne i hånden
Enkelt og let tilbehør, og så var der også en rest frosset hvidløgs/persille-smør i fryseren. Posen ligges på grillen sammen med bøfferne, så er de nemlig færdige, når bøfferne har hvilet et par minutter når de har fået nok på grillen
Du kan vælge at trille farsen til de traditionelle kugler og stege dem i friture, men jeg vil nu helt klart anbefale dem her som lækre falafelbøffer helt uden olie – for eksempel som her serveret på hjertesalat og toppet med tahindressing, hoisin, shirasha, frisk persille og cherrytomater
Navnet millionbøf kommer af at kødet deler sig i mange små stykker når det steges – om det er en million små bøffer eller én bøf i en million atomer skal jeg lade være usagt
Form oksekødet til hakkebøffer, og krydr dem med salt og peber på begge sider. Brun hakkebøfferne af i smør og olie på en pande, og læg dem over i et ildfast fad
Røde bøffer uden kød – rødbedebøffer. Forleden dag lavede jeg rødbedebøffer – ikke fordi jeg eller nogen anden i familien er vegetar – men bare fordi jeg kan, og fordi det smager godt
De mest populære opskrifter er dem på pateer, postejer, frikadeller og “bøffer”. Forleden fik jeg en dejlig hilsen fra Tina, som fortalte, at “perle”bøfferne havde været en stor succes i hendes familie