Skær kyllingekødet i tern, og bland dem sammen med yoghurtmarinaden. Rør tomatpuré, mandler og vand i, og tilsæt også det marinerede stegte kyllingekød
Rør alle ingredienser tilmarinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den. Jeg krydrer det tit med fx paprika og karry – eller en lækker marinade
Gnid marinaden godt ind i kødet og luk posen. Kylling hører også påsken til. Hvis du selv laver Tandoori-krydderiet, så kan du tilsætte mere eller mindre af de krydderier du godt kan lide eller du kan helt udgå et krydderi du ikke bryder dig om
Kom teriyaki, soja, fed presset hvidløg, brun farin, ingefær, æblecidereddike og vand i en skål, sigt majsstivelse i og rør det godt sammen til en marinade
Marinaden fordeles ud over kødet, og det står og trækker smag, mens grøntsagerne snittes. Det som er vigtigst ved stir-fry er, at grøntsager og kyllingen skæres i tynde strimler, da det ellers ikke er muligt at tilberede maden ved høj varme i kort tid
Sørg for at overhælde kyllingen med marinade og vende den af og til mens den står og hygger. Hvis du tænker så langt frem i tiden, så lav marinaden aftenen før eller om morgenen og hæld den over kyllingen
Kom soya sauce, peanutbutter og limesaft (evt salt) i en skål og kom nu dine kyllinge inderfileter (eller udskåret kyllingebryst) ud ned i skålen og rør godt rundt - du kan med fordel lade kyllingen ligge i denne marinade allerede om morgenen, så den kan trække mere smag
Til mit store held, var der også lige nok til madpakken i dag sammen med lidt kylling. Du kan variere salaten på mange måder - eksempelvis komme avocado, granatæble, reven syrligt æble og marinaden kan eventuelt tilsættes lidt wasabi paste og/eller knust frisk chili samt friske krydderurter som persille, mynte og koriander