Der var mange, som spurgte efter opskriften på brødet og på den mælkefri smelteost. Hvis man ønsker flere opskrifter på mælkefri ost, yoghurt eller cremefraiche, har jeg lavet denne e-bog, som kan købes over Saxo
Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidtbrød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
Lækkert alternativ til alm hvidt sandwich brød, når du lige har lyst til en kylling/bacon sandwich. 1 brød. Bag brødet i den varme ovn i ca 35 min. 1 brød
Mærk efter, om der ikke er forskel på hvidtbrød/pasta og på fuldkorn. Derudover er der noget i det hele korn, som hjælper til nedbrydelsen af gluten, som bliver fjernet når man laver hvidt hvedemel
Den grovere version bliver generelt ikke så luftige som med rent hvidt melt. Der er efterhånden mange spørgsmål og svar på denne opskrift, og mange af dem går igen
Jeg er sådan en, der let kunne spise en pakke frisk pasta på egen hånd, sådan en, som altid bestiller ekstra ris til thaimaden og sådan en, som ikke kan få nok af hvidtbrød og nye kartofler - med rigeligt med smør til begge dele
I må ikke forvente pølser svøbt i en dej af hvinende hvidt hvedemel. Broccolipølsehorn har jo nok samme kendisstatus som blomkålspizza, men jeg nærede kraftig tvivl om, hvorvidt pølsehorn uden brød(
Den er der lidt mere tyngde i, så den mætter godt, og så er den sundere end den af hvidt mel alene. Hvis du er mere til en LCHF version, så læs opskriften på blomkålspizza her
Af samme årsag har vi endnu ikke fundet den rigtige opskrift på et stort “hvidt” brød selv. Det er modigt af dig at kaste dig ud i at bage dit eget brød og med tiden kan du sikkert opfinde dine egne opskrifter
Knækbrødene var lavet på hvidt mel og det går bare ikke for mig. Nogle er rigtig gode mens andre er fyldt med hvidt mel og med en konsistens som kartoffelmel og andet smager direkte dårligt
Så er du en rigtig craver efter hvidtbrød, så er opskriften her helt sikkert lige noget for dig. Jeg synes ofte at de såkaldte “sunde opskrifter” på brød og boller bliver en smule kunstige, men jeg er virkelig imponeret over opskriften her
Hvid hvede er helt særlig, fordi skaldele og kim netop er bevaret i hveden, hvilket betyder man får et fuldkornsprodukt, der, tror det eller ej, er helt hvidt og kan se syndigt ud men er kanonsundt