Hyldeblomstsaft i hvidvin eller …. Klip stilken af skærmene og kom dem i et stort fad med låg. Det er allerede tid for at lave hyldeblomstsaft og det er ret tidligt i år ift
Der kan også laves isterninger af saften, så er de lige til at tilsætte et glas hvidvin e. Nu kan der tilsættes Atamon, hvis ikke du forventer at bruge al saften lige med det samme
For eksempel gin – eller hvidvin – eller kartoffelsalat. Rør dressingen sammen, bland kartofler og agurk i, pynt med lidt tomater – og et drys kørvel, hvis du da ellers husker at gemme lidt til pynt
bestående af hyldeblomstsaft, hvidvin, danskvand og danske jordbær. Vi havde bestemt os for at grille, og regnede bestemt med, at vi kunne sidde i haven
Når gløggen skal laves blandes denne ekstrakt i en gryde sammen med en flaske hvidvin. Smages til efterhånden som man tilsætter gløgg ekstrakt i hvidvinen lidt efter lidt
med et koldt glas hvidvin eller hyldeblomstsaft (. Spaghetti med hvidløg, god olivenolie og en smule citronsaft - jeg har dog også tilføjet lidt frisk basilikum og revet parmesan - så simpelt og så velsmagende
Tilsæt hvidvin og varm langsomt op. koncentreret hyldeblomstsaft (skal ikke blandes med vand). Hæld hyldeblomstsaft, rørsukker, vanillestang, ingefær og kanelstænger i en gryde
Til 6 personer4 dl æblejuce3 dl koncentreret hyldeblomstsaft - jeg brugte den jeg lavede i sommers, men eller er Søbogårds også god2 flasker hvidvin3/4 dl brun rom2 dl jumborosiner1 dl mandelsplitter - ved ikke hvor mange gram det er - jeg lavede bare en portion4 hele kanelstænger af de lange 20 kardemommekapsler2 stjerne anis1 ubehandlet citron i skiver2 røde søde æblerca. 20 grønne druerTil børnene er det den helt samme opskrift, bare uden hvidvin og rom - det er en dejlig sød og krydret drik. 3 dl koncentreret hyldeblomstsaft
Den skal lige stå en dag eller to mere, så kan der drikkes saft og/eller medhvidvin, laves mysli ristet i hyldeblomstsaft-koncentrat og fx gele til brug i desserter - mums
Bland op med enten vand, danskvand, hvidvin eller champagne. Det er virkelig min favorit, og jeg drikker den med enten vand, danskvand eller champagne (når det skal være rigtig festligt