Hvilken olie til bagning af brød opskrifter

Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Det kan sagtens laves i en hvilken som helst ca. Så får du bare olie og brød brændt fast i gryden. Bare lad være med at komme olie i dejen
Glutenfrit rugbrød bagt med surdej

Glutenfrit rugbrød bagt med surdej

Det kan svinge en del, hvor meget mel der skal bruges, det kommer især an på, hvilken type mel der bruges Dejen skal ikke være flydende, men minde om en almindelig rugbrødsdej
Grydebrød vol 2

Grydebrød vol 2

Jeg siger dig det her brød, det er virkelig nemt at lave, og du kan eksperimentere med smagen alt efter, hvilken meltype, du bedst kan li
Focaccia med hvidløg og flagesalt

Focaccia med hvidløg og flagesalt

Du kan egentlig vælge hvilken som helst slags topfyld f. Smør med hænderne olien med hvidløg ud over brødet og drys med flagesalt
Græsk Gyros wannabe

Græsk Gyros wannabe

Det er lykkedes os at opsnuse hvilken type sennep der bruges og hvor den kan, sjovt nok, købes i Lidl
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Hvis du ikke er laktose intolerant kan du bruge hvilken som helst smør og yoghurt i opskriften. Personligt kan jeg ikke lide den laktosefri smør fra arla og Ama plante magarine synes jeg er for olieret og har en besynderlig smag
Low fodmap

Low fodmap

Det kan være svært at gå rundt og huske i hovedet hvilken kategori, de enkelte fødevarer hører ind under, når du skal handle eller er i byen at spise
Brød uden mel

Brød uden mel

Derefter blandede jeg massen med olie, æg og salt til det var godt blandet. Princippet er dog det samme, det er lavet af frø, nødder, æg og olie - men jeg har valgt at blende alle mine frø og nødder (det gør man ikke ved stenalderbrødet), fordi jeg tror det er mere mig
Morgenstund har guld i mund, men også nybagt brød

Morgenstund har guld i mund, men også nybagt brød

durummel (du kan bruge hvilken som helst slags mel her, og dermed få forskellige brød)ca. Du kan bage brødet uden at pensle det, men hvis du har lyst til en mere sej skorpe kan du pensle det med olivenolie
Italienske Madbrød

Italienske Madbrød

Det står jo en helt frit for hvad man gerne vil have oven på sit madbrød, men i denne her variant har jeg valgt at lægge  San Marzano tomat, tørret oregano, Olivenolie, salt og Provolone ost på bollerne, men du kan sagtens bruge en parmesan eller en gouda eller hvilken ost du foretrækker, eller selvfølgelig ingen ost overhovedet, der er mange muligheder
Åh... Ostekage

Åh... Ostekage

Hvis man ikke lige har sådan en ved hånden kan man bruge en hvilken som helst anden væske. Smør en springform med en neutral olie, spred kikse-blandingen over bunden og tryk den godt og jævnt sammen
Tomatmadbrød

Tomatmadbrød

Det giver brødet meget mere smag, ligegyldig hvilken en slags mel, man bruger. oliven olie, rosmarin efter smag(gerne meget), flage salt og eventuelt mild røget paprika eller revet hvidløg eller frisk chili(disse krydderier giver lidt ekstra smag tilbrødet, men kan sagtens undværes, hvis man ikke har det)
Fuldkorns ølbrød

Fuldkorns ølbrød

Man kan måle med et stegetermometer hvilken temperatur der er i lige din ovn ved dette trick. Det er stadig januar og dermed fokus på det lidt sundere brød, så jeg er blevet inspireret af en opskrift på et brød der indeholder øl, olie, malt og lavet på en fordej som indeholder skyr
Dagens husmodertips #4

Dagens husmodertips #4

Åh, hvilken skøn opfindelse. I koldpresset og uraffineret form er kokosolie en af de mest varmestabile planteolier og dermed en hensigtsmæssig olietil både stegning og bagning ved høje temperaturer
Kulinarisk kalender 15. december

Kulinarisk kalender 15. december

Vi ser billeder afhvilken forskel, der. olie, så den nemt slipper, når den hældes ud. ingredienser, I skal bruge her tilaften