Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Det er faktisk næsten et år siden at jeg lavede denne ret til aftensmad, men jeg kan stadig huske hvor dejligt det smagte, en lun forårs aften på terrassen, så jeg må dele opskriften med jer
Mest fordi den er nem at lave, men også fordi man selv kan bestemme hvor stærk den skal være. 500 g hakket kød (jeg bruger primært kylling eller gris). 2 store thai chillier (grønne chillier fra supermarkedet kan bruges – men de skal være stærke). agurk, basilikum, chili, fiskesovs, hvidløg, rørsukker, spinat, svinekød 500 g hakket kød (jeg bruger primært kylling eller gris)
Skønt på en onsdag hvor jeg skal på arbejde, så i dag hvor jeg har "weekend", skal der laves mad. De steges ved høj varme indtil det meste væske er fordampet, hvorefter tomater, vand og fløde tilsættes
gurkemeje – afhængig af hvor gul du vil have din biryani. Biryani kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk
Karry, tørret chili, bukkehornfrø og de sorte sennepskorn ristes godt igennem i olien ved høj varme, hvorefterkyllingekødet tilsættes og steges godt på alle sider