Men hvorforegentlig stege en kyllingi gryde, når man kan stege den iovnen og derved opnå sprødt skind, mindre opvask og mindre fedt, men stadig god smag
Krydr kyllingen med salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
minutteri det hele, men det kommer selvfølgeliglidt an på, hvor store stykkerne er. Vi synes begge, at de blev rigtig lækre, og jeg kunne endda have et par stykker med i madpakken i dag
Brug knivbladet, hvor det er tættest på skaftet. For længelængesiden. Eventuelt revet citronskal. Vi havde det luksusproblem, at der imin kærestes have var et blommetræ, der gav virelig mange blommer i år
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har lavet tærte. Og ellers har jeg været meget forfalden til de lækre tærte muffins med forskelligt fyld – den med kylling og spinat har været i madkassen et par gange
Den smager også skønt af sommer, og det kan jo være en kærkommen reminder om, at det stadig er sommer på en dag, hvor det nærmest ser ud til, at det er blevet efterår