Efter turen på apoteket i går var jeg nødt til at handleind, og hele turengennem Fakta føltes som et langt angstanfald, hvornogen havde en hånd om halsen på mig og klemte til, så jeg følte, at jeg ikke kunne få luft nok
Shit manner det er en god følelse at aflevere det, hvor der er behov. Ilangtid har jeg egentligtilstræbtengallerivæg på vores repos, men jeg kan ikkebliver gode venner med den, så jeg leger nu i stedet med at lave envariation af en garderobe på repos’et
Præmien er som bekendtden superlækre kogebog "Lykken Er Chokolade", som indeholderutallige lækre opskrifter, hvor chokolade er en af hovedingredienserne
Det er jo meningen, at det skal være et hyggeligtmåltid, hvor man er samlet med familien for at fejre højtidensammen, men for mig var det pludseligtumuligt at være til stede ihyggen og fejringen, fordimine tanker konstant blev sendtiretning af denmishandlinggrisen og anden havde været igennem
Jeg er ret sikker på, at hvisvi bare smør vores mad med et tyndt lag smør, så vil de fleste af os ikke kunne smage forskel, men det var alligevel ret vildt at se, hvordan smør kan have så stor betydning for konsistens, smag og udseende
I får ikke meget mere herfra i dag, da jeg skali gang med at forberede nogle papirer, som jeg skalhave med tilFiladelfiasenere på ugen, hvor jeg skalhave lavet en ny nerveledningsundersøgelse
Hvorlangtidskal farsbrød haveiovnen. Et farsbrød der liggerblandtminefavoritter er amerikansk – guderne skalvidehvorfor det er amerikansk – farsbrød med bacon og oksekød
Ved at koldhæve kan man nemlig fordele arbejdsbyrden, så dejen er pisket/æltetsammendagen før og alt, man skal gøre på selve dagen, er at tage skålen ud af køleskabet og lade den stå og tø lidt op ikøkkenet, hvorefterdejen trækkes ud til flutes udenyderligereæltning
Men det forklarer lidt, hvorfor jeg synes, ugerne er så lange pt. Synes, at livet føles meget ensomt og tomt for tiden, og jeg er efterhånden nok blevet klar over hvor få mennesker, jeg har imitliv, og er ret påvirket af at indse, at mit forhold til de få nære venner, jeg har haft imitliv, næsten er løbet ud isandet
Jeg ved dog godt, at jeg ikke har ret mange kræfter oven på at have været ret syg (det har jeg jo ikkeiforvejen), så jeg har planlagt bagværk, hvor jeg kan forberede noget af det i løbet af ugen, og Christian har lovet at lave en lagkage
Han snakker ofte om, hvordan kaffe og tilhørendelækkeri - om det så er chokolade eller bagværk - komplementererhinanden, så oplevelsenbliver meget større af begge produkter
Det er brød der bages med “no-knead” metoden, hvor man lader mel og vand arbejde selv i stedet for at ælte, det er ret effektivt, og virkerupåklageligt, selvom jeg dog vil påstå at man får en tak mere luftige brød ved at ælte dem hårdt irøremaskine
Drys polentameletivandet under konstant omrøring – kig på posenhvorlangtidpolentaenskal koge. Men nu er det sådan, at ien pose polentamel er der til mere end én servering, så jeg havde masser af polentameltilbage efter det første forsøg, så nu gik der sport i at blive klogere på polenta, og hvordan man kunne få dentil at smage af mere, for så mange italienere kunne vel ikke tage fejl