Smelt smør og olie på en pande ved jævn varme og smidløgene på, hvor de skal have tidtil at blive klare inden du skruer op for varmen og smider svampe og salvie på
Det kan være jordbær alene, når de eri sæson og smagerrigtigtdejligt – mensellersforetrækker jeg blandede bær som her, hvor jeg har brugt hindbær, jordbær og blåbær
For, hvor man endsigvenderhen, erdersmåkager, konfekt, sildemadder med karrysalat og enlilleentil, rullepølse, rødkål, gløgg, æbleskiver og mange andre gode sager
Opskrifterneer fra Mette Blomsterberg, hvor jeg har ændret lidtimængderne. Fintblendedemandler, kokos og mel blandes og røres godt sammen med de piskedehvider
Bondemanden – isinegenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr iefteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassiskvildtsauce, bønnesalat (mereheromenanden dag) og en salat med nødder og solbær ienmildolie/eddikedressing
Denne creme kan bruges direkte alle stederhvorder skal bruges kagecreme. menhvis du har enopskrifthvordenikke skal bages, så er det tit godt at tage enportion af denne kagecreme og blande med flødeskum af ½ literfløde
Denanden dag, så jeg envideo fra Youtube, hvorder blev lavet enlækker kage. Jeg legede detektiv på nettet og fandt ud af, at kagen hed Fraisier kage eller fransk kage og cremen med smør hedderpatissiere creme
Ensuperbilligefterårsrethvor man kan anvende de rester man nu har tilbageefter man lavede enellerandenspændende ret og pludseligikke ved hvad man skal bruge restentil
Jeg ervild med den sky-lette marengs, det bløde fyld og overdådighedeni de mange bær. Til fyldet rørte jeg vaniljeistilsoftice med elpiskeren, men man kan også bruge flødeskum – og så fylder man bare gavmildt op med de bær og frugter, man bedst kan lide
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
du kan selv bestemme hvilken chokolade du vil bruge, menhvis du brugerdenhvide, erdermulighed for at blande et frugtopkåg i, som på billedethvor det eren blåbæcreme