Han har været rigtigt mærkelig hele aften, meget ked af det, pylret, træt og mega morsyg. Men så siger Tobias til mig “Putte du hans modermælkserstatning i kartoffelmosen og sovsen”
en time, men kommer an på, hvor stor stykker dine grøntsager er skåret ud i. De skal gerne falde lidt sammen og blive lækkert bløde i konsistensen (især sellerien bliver meget blød ved bagning)
Der er ingen grund til at pille dem, presse dem eller noget som helst andet. Skru ned for varmen, og mens du rører i det fra tid til anden, så er der bare at vente til grøntsagerne er møre, og både de og bacon er sprøde
Vi skal helt sikkert også prøve at lave retten med lam. Kartoffelmos. Kartoffelmos. (6 personer). 10) Tag gryden ud af ovnen og sigt væden over i en anden gryde, hvor den koges ind til sovsekonsistens. 11) Skær bacon i små stykker og steg det sprødt på en pande. 14) Anret oven på kartoffelmosen (se opskrift nedenfor). Smag til med salt og peber 6 personer
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Koteletter i fad er ikke noget jeg har spist meget af i mit liv, da det sådan set vist aldrig er blevet serveret i mit barndomshjem