Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Den største udfordring her er at åbne en dåse kokosmælk og skære noget kylling i mindre stykker… Man kan justere styrken alt efter hvormeget curry paste man putter i
Jeg glæder mig allerede til min frokost i dag, hvor jeg skal have resterne. (4 personer). 350 g stegt kyllingebryst. 1) Steg kyllingbrysterne og lad dem køle af, så de er kolde, inden de blandes i salaten. 5) Slut af med at vende dressingen godt rundt i salaten 4 personer
Jeg er lige kommet i tanke om hvor nær påsken egentlig er – det udløser en uges ferie og en masse samvær med dejlige mennesker – mit humør steg lige lidt J og nu
Præcishvormeget mel der skal bruges er virkelig svært at sige. Melbollen vil blive til en meget tyk masse for tilsidst at blive en lækker hvid snasket masse (også kaldt en opbagt hvid sovs)
Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes. I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret
første år , hvor vi skulle tilberede laks med forskellig krydderi og topping. Print. Kyllingen skæres i små tern (ala wok) og vendes i gryden og steges igennem
Men hvorfor egentlig stege en kylling i gryde, når man kan stege den i ovnen og derved opnå sprødt skind, mindre opvask og mindre fedt, men stadig god smag