Imenskagenbager, laver du marengsen. På min egenkagefavoritliste kommer der ganske vist mangekagerinden jeg når til Bedstefars Skæg, men det skal da bestemt ikke afholde mig fra at glæde min mor Den var i øvrigt til hendes strikkeklub, så jeg var ikke engang inviteret til kagespisningen… Min mor og hendes strikkeklub synes, Bedstefars Skæg er en fantastisk kage, så hvis du er i samme båd, kommer der her (endnu) en opskrift på den gamle klassiker – dog med et tvist, da jeg sneg lidt appelsin og lidt marcipan i kagedejen… Det havde de luret i min mors strikkeklub, menden fik nu ros med på vejen alligevel
Lad dejen hvile cirka en halv time før du bager dem på dit vaffeljern. Opskrift på helt klassiske belgiske vafler, som smager skønt med en kugle vanilleis og sprøde sukkermandler
Uanset om jeg bager hindbærsnitter, festkager eller en “kedelig chokoladekage”, så laver jeg dem med kærlighed, men i dennekage er der lagt ekstra meget kærlighed i
Uhm, i dag lavede vi en "rigtig-søndag-morgen" med rundstykker og brunsviger fra bageren. -) Så var vi endda smadder heldige at få enkage med masser af snask, og der var glæde, da jeg kom hjem med godterne
Så her er mit bud på, hvordanden skal laves. Det er alt for sjældent jeg bagerdennekage, da jeg indimellem glemmer denseksistens, men for sulen, det er jo en tosse god kage, som så absolut ikke tager skade af at overnatte en nat på køkkenbordet
100 gram kold smør 150 gram mel1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage)1 knsps salt½-1 æg. 1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage)
Det er et rigtig svært spørgsmål, for julen er fyldt med mange dejlige ting. Jeg elsker den fine, glitrende julepynt, at lave flotte pakker til familien, julemusik, julefilm, julelys og ikke mindst julemad, heriblandt julekagerne