Hvordan bager man uden ovn opskrifter

Jeg bager og bager

Jeg bager og bager

Nu må vi se hvordan det går. Her er de første prøver på vej i ovnen. Jeg skal nok vende tilbage med hvordan resultatet er blevet
Børn i køkkenet – Vi bager Pizza

Børn i køkkenet – Vi bager Pizza

Hvis manbager den på en pizzasten, bliver det faktisk helt ok. På en almindelig hverdag bager vi dem i ovnen på pizzastenen ved 250 grader
Gulerodsbrud som du kender dem fra bageren.

Gulerodsbrud som du kender dem fra bageren.

Kom derefter klatter på en bageplade med en ske og lad brudene efterhæve i 30 min. Bages i varmluft ved 225 grader i 10-15 min midt i ovnen
“No go” når du bager!

“No go” når du bager!

Jeg har forsøgt at samle en række af de problemer jeg ofte hører, at folk støder på, om som de gerne vil vide, hvordan de skal håndtere
CHOCOLATE CHIP COOKIES

CHOCOLATE CHIP COOKIES

Disse cookies får den helt rigtige "chewy" konsistens, bløde i midten og sprøde udenpå og efter min mening rammer  opskriften de ægte amerikanske cookies lige på sømmet
No bake Oreo cheesecake

No bake Oreo cheesecake

Jeg er faktisk ret vild med det, men min mand kan ikke fordrage cheesecake, og derfor bager jeg det kun, når vi skal have gæster, som jeg ved, er glad for det
Rabarber crumble

Rabarber crumble

Imens det bager, blander man dejen. Og der er godt nok mange af dem. Til dejen skal man bruge. Denne blanding, blandes i rabarber stykkerne, og så bages de i ovnen i 10 min ved 160grader. Når rabarberne er forbagt, spreder man crumble-dejen ud over og bager hele herligheden i yderligere 20 minutter, denne gang med ovnen skruet op på 180grader, så skulle dejen gerne være gylden og saften fra rabarberne begynde, at boble op i siderne
Chokoladeboller

Chokoladeboller

 For i Cupcake Mafiaen har vi ofte diskuteret, hvordan de mon laver dem, hvad de putter i, og hvordan de får chokoladen så lækker og "nutella" agtig, som de nu gør det
Linse Kesslers bøffer

Linse Kesslers bøffer

Raps- eller kokosolie til stegning (eller tilsæt lidt olie i farsen, hvis du bager bøfferne). Planeten og dyrene har brug for, at vi tør rykke os mod det grønne, selvom det kan være svært, når man kommer fra landet af smør og bacon
Hindbærsnitter

Hindbærsnitter

De er ikke ligeså sukkersøde, som dem man køber hos bageren, men hvis man har en meget sød tand, kan man sagtens tilsætte lidt ekstra sukker til marmeladen eller mørdejen, men jeg kan nu ret godt lide den syrlige hindbærmarmelade i samspil med den sprøde mørdej og den søde glasur
Helstegt blomkål med persillesmør og parmesan + noget om smør

Helstegt blomkål med persillesmør og parmesan + noget om smør

Jeg er ret sikker på, at hvis vi bare smør vores mad med et tyndt lag smør, så vil de fleste af os ikke kunne smage forskel, men det var alligevel ret vildt at se, hvordan smør kan have så stor betydning for konsistens, smag og udseende
Anbefaling: Verdens bedste brød

Anbefaling: Verdens bedste brød

Den lukkede brandvarme gryde fungerer som en slags dampovn, og giver en skorpe de fleste amatørbagere kun kan drømme om
Bedstefars skæg

Bedstefars skæg

Det er ikke så tit jeg at jeg bager kager. Jeg er i øvrigt engang blevet fortalt at navnet stammer fra den hvide aftegning man får på overlæben når man bider af kagen – nu bruger vi så teskeer – men om det er rigtigt ved jeg ikke

KOLDHÆVEDE RUGBRØDSBOLLER

JEG BAGER ALTID mit eget brød. Har du mandelmel. Næste morgen lægger du nogle klatter dej på en bradepande og smider dem i ovnen – der er ingen undskyldninger