Hvordan blanchere opskrifter

Grøn Quinoa-salat

Grøn Quinoa-salat

Grøn Quinoa-salat. Super lækker grøn salat. Den dejlige citrus smag der går ind og blandes sig med avokado, bælgfrugterne og lidt kant fra forårsløg
Ovnbagt spidskål med smag af Italien

Ovnbagt spidskål med smag af Italien

Det er sæson for spidskål lige nu. Heldigt for mig, for jeg elsker spidskål. -) De kan bruges på mange måder – rå i salater, vendt
Spinatroulade med fersk røget laks i skyrdressing

Spinatroulade med fersk røget laks i skyrdressing

120 g spinat – blancheret (frosset eller frisk – frisk salat fylder meget – man kan blive overrasket over hvor meget man skal bruge). Velbekomme 120 g spinat – blancheret (frosset eller frisk – frisk salat fylder meget – man kan blive overrasket over hvor meget man skal bruge)
Lakseterrine

Lakseterrine

Denne opskrift kan godt virke lidt omstændig. I dette sure vejr hvor man kun kan være inde, er det hyggeligt at være i køkkenet og have tid til at forberede denne skønne terrine
Spidskålslasagne med oksekød

Spidskålslasagne med oksekød

Serving. 4 personer. Print. Spidskålslasagne med oksekød. By. Maria Jensen. 30. juli 2015. Her får du en skøn opskrift på en oksekøds lasagne, som er utrolig velkrydret, og er både "low-carb"- og "glutenintollerent"- venlig, samt god for dig, som blot vil leve en sund livsstil, og eventuelt undgå for meget stivelse
Bønnesalat

Bønnesalat

Bønnesalat… Pst. Kender du til edamamebønner. Eller eddermame-bønner, som min livsledsager kalder dem. De smager eddermame også godt – undskyld mit sprog – og så ser de så flotte ud med deres runde former og klare grønne farve
Laksetærte

Laksetærte

Vend laks, de blancherede grøntsager og presset hvidløg sammen. Laksetærte – Laks smager jo skønt – det synes de fleste, selv dem der ellers ikke kan lide fisk – og røget laks smager endnu bedre
Ramsløg - Tørret, salt, olie og smør

Ramsløg - Tørret, salt, olie og smør

Grundet jordbakterier er det en god ide at blanchere sine ramsløg meget kort inden de tørres. Ramsløgene rengøres grundigt og eventuelt blancheres kort for at sikre alle jordbakterier er væk
Torsk i savoy med beurreblanc sauce

Torsk i savoy med beurreblanc sauce

Læg de blancherede blade på et viskestykke. En super forret til nytårsmenuen. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
Porre suppe med jordskokker

Porre suppe med jordskokker

Min søn udbenede en kylling igår og istedet for at smide skrog og skind ud valgte vi igår at koge det med løg og et par gulerødder til en bouillon så vi havde til at lave suppe idag
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

Der er nye kartofler overalt ligenu og det er bare så skønt. Her er en kartoffelsalat der oser af sommer og den er lige til at tage med under armen hvis man er inviteret på grill et sted
Grønkålssalat med æbler

Grønkålssalat med æbler

Husk, du kan fryse grønkål ved først at hakke den og blanchere den i et par minutter. Grønkålssalat – Grønkål er noget af det sundeste du kan byde din krop