Bland alle ingredienserne i en skål til det hele bliver fin og ensartet. Hjemmelavetcornflakes. Ja, man kan faktisk godt lave sine egne lækre sprøde cornflakes og det er nemmere end du lige tror
Det bliver et eventyr, en udvikling, en udmærkelse, ekstraordinært, helbredende og en udfordring på alle ledder og kanter – men jeg glæder mig – og jeg er så spændt på det hele
For glutenfri version bruges glutenfri havregryn og glutenfri cornflakes. Server med plantemælk, eksempelvis hjemmelavet mandelmælk, rismælk, havremælk eller hampemælk
Krigsfisk bliver stadig serveret som vegetarret på nogle kroer rundt omkring i landet. Til selve paneringen kan enten almindelig rasp, glutenfri rasp, knuste cornflakes eller sesamfrø bruges
Jeg tør allerede nu, at løfte sløret for, at det i år bliver lidt noget andet, men jeg holder stadig tæt op af min tradition om at dele noget med jer, i hele december
Kagen er meget nem, hurtig (fordi den ikke skal bages), og så er den altid et kæmpe hit, når den bliver serveret til diverse arrangementer (jeg har smagt den til mange fællesspisninger, men har først nu lavet den selv)
Tilsæt vandet efterhånden, så det bliver en jævn masse. Dog plejer almindelige dadelkugler at indeholde mandler eller andre nødder, men jeg valgte at komme cornflakes og müsli i (hvilket er mere studie-budget venligt), og det fungerede også helt fint
Mælken giver kødet en let sprængning uden at gøre det salt, og det bliver mørt som smør. Kylling marineret i kærnemælk og paneret med knuste cornflakes er en amerikansk klassiker
Jeg giver dig her et par forslag til, hvordan du nemt kan lave sprøde grøntsager i ovnen. Sæsonen for julefrokoster er så småt ved, at gå i gang og en ting der ofte bliver serveret er smørrebrød