At farsen er lidt grov gør at disse fiskefrikadeller bliver så lækre. 1 dl fløde. 1 dl fløde. En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
(Jeg har erfaret at man ikke skal komme for meget i da det i det tilfælde bliver meget meget sødt). Faktisk har jeg efterhånden lavet den mange gange og den er et hit ved alle
Jeg er egentligt ikke den store tærte-spiser, men et stykke med laks og spinat syntes jeg er virkeligt lækkert, og det bliver da serveret herhjemme i ny og næ
Jo flere gange vi smager en fødevarer, og bliver introduceret for den på forskellige måder, jo hurtigere vil vi tilvænne os smagen af den, og med tiden kunne lide den
Det er fordi der er den der butterdej i – den hæver op og bliver sådan lidt porøs i det. lidt fløde. Jeg så sådan en video på Tastemade hvor der blev lavet donuts
Her er nogle tip til, hvordan der kan reduceres på madspild i påske-dagene. Hvis maden står og sveder på bordet i flere timer, bliver man nødt til, at smide det ud, så gem det i køleskabet, så holder det læng-ere
HVordan kan det egentlig lade sig gøre. Den kan med fordel stå et par timer i køleksabet i kageringen, så sætter den sig og bliver nemmere at decore med flødeskum
Det bliver dejligt, og jeg ved at Oskar vil elske det. Herefter tilsættes timian og fløde, og varmen skrues helt ned og blandingen står nu bare og simrer
Fløden der er anvendt til smørret er forrinden behandlet med enzymet laktase for at fjerne laktosen. Jeg har lavet en sammenligning af Valio Eila Laktosefri Smør og Valio Eila Laktosefri Smørbart, som I kan se længere nede i indlægget
Vi har været på dejlige skovture og lavet lidt arbejde i haven. Vi har nydt den første portion Pavlova lagt sammen to og to med flødeskum iblandet hakket mørk chokolade og friske jordbær on the side
Når tomater og peberfrugt bliver bagt i ovnen, får de nemlig en meget kraftigere og intens smag. Pastaen er vendt med bagte tomater og peberfrugter lavet til en sauce med madlavningsfløde, løg, hvidløg og et kick fra chili
Den stuetemperarede hindbærmasse vendes forsigtigt i flødemassen. Hjemmelavet hindbær is (uden. Vend fløden i chokoladeblandingen indtil massen er ensartet