Hvordan bliver min marengs sprød opskrifter

Sprøde Marengs

Sprøde Marengs

Lad de helt bløde og varme marengs køle af, så bliver de dejligt sprøde. Jeg tænkte derfor, at minemarengs skulle tilsættes noget smag, så den kolde fornemmelse ikke gik så stærkt igennem
{ Marengs-kage } Kakao-kage med sprød marengs

{ Marengs-kage } Kakao-kage med sprød marengs

Og bliver helt sprød. Det må gerne piskes længe så det bliver helt lyst. Og så kredser mine tanker om det chokolade lige indtil at jeg åbner og spiser hele pakken
Tarte au citron / Citrontærte med marengs

Tarte au citron / Citrontærte med marengs

Lav lemon curden som det fremgår af opskriften i linket ovenover og sørg for, at den bliver helt kold, inden den kommes på den kolde tærtebund og overfladen glattes ud
Små 'kys' eller marengs (af kikærtevand eller aquafaba)

Små 'kys' eller marengs (af kikærtevand eller aquafaba)

bliver de sprøde. Jeg lavede 'kys' eller marengs med kikærtevand i går. 'kys' eller marengs. 120 grader ved almindelig ovn (jeg bagte/tørrede ved almindelig ovn). Jeg lod maskinen køre i 10 minutter, før jeg hældte sukker i. bag i 1 time ved 100 grader varmluft eller 120 grader almindelig ovn. lidt bid, skal de kun have 50 minutter i ovnen. 120 grader ved almindelig ovn (jeg bagte/tørrede ved almindelig ovn)
Små ‘kys’ eller marengs

Små ‘kys’ eller marengs

Tag dem ud, lad dem stå, så bliver de sprøde. Jeg lavede ‘kys’ eller marengs med kikærtevand i går. 120 grader ved almindelig ovn (jeg bagte/tørrede ved almindelig ovn). Jeg lod maskinen køre i 10 minutter, før jeg hældte sukker i. Sæt ‘kyssene’ i ovnen, og bag i 1 time ved 100 grader varmluft eller 120 grader almindelig ovn. Hvis ‘kyssene’ skal have lidt bid, skal de kun have 50 minutter i ovnen
Blomsterbergs franske citrontærte

Blomsterbergs franske citrontærte

Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
Syndig Lemon Merengue Pie

Syndig Lemon Merengue Pie

Den er blød når du tager den ud, men den bliversprød når den er kølet helt af. Massen skal røres i konstant, til det bliver tykt
Bagt æblekage med marengslåg

Bagt æblekage med marengslåg

Mens vi venter på, at rabarberne lige bliver lidt større, og vi kan lave de første rabarbertærter – fik jeg lyst til, at få tømt frugtkælderen – og i “Stop madspildets navn” at lave noget af de sidste æbler fra vinteropbevaringen
Bedstefars skæg

Bedstefars skæg

på picnic, men sørg dog for, at have skåret kagen ud hjemmefra, da det på den måde bliver en anelse nemmere
Lasses yndlingskage

Lasses yndlingskage

Du kan roligt lave den dagen før, for den bliver kun endnu bedre og endnu mere klæg dagen efter. Blend mandlerne og rør dem i marengsen (jeg bruger en minihakker, som hører til min stavblender)
Kyskager

Kyskager

De skal ikke være for små, så bliver det noget fnidder. Og egentlig er det ”bare” marengs. Servér dem til hjemmelavet is sammen med sprøde vafler
Lagkage af nøddemarengs med choko-kaffecreme

Lagkage af nøddemarengs med choko-kaffecreme

Rynker skal bekæmpes indefra, siges det – og man bliver heller ikke smuk af ingenting, vel. Det var mere end en af mine yngste venner – en der stadig kun har etcifrede tal i sin alder – kunne fatte