Når det er weekend, og vi får gæster, ja så bliver jeg da nødt til at bage en lille kage. Jeg dryssede lidt havregryn og hakkede mandler på toppen inden de kom i ovnen
Når det er weekend, og vi får gæster, ja så bliver jeg da nødt til at bage en lille kage. Jeg dryssede lidt havregryn og hakkede mandler på toppen inden de kom i ovnen
Den får en helt særlig, smuk farve pga. måde undgår man en gennemblødt og snasket bund. Endnu afventer vi, at Ozzys hvide blodlegemer kommer op efter hans vaccination, så han kan tåle at starte for interferon
Drys med lidt sukrin gold – så fårman en sprød, karamel-agtig skorpe, og behøver ingen glasur. Bland æggehvider, mandelmel, sukrin melis og mandelessens i skålen og pisk med elpiskeren til massen er jævn
Æg og sukker piskes indtil al sukkeret er opløst og massen er luftig, hvid og skummende. Det var rigtig hyggeligt, at have Oskar med i køkkenet - dog mente han, at al den lækre marcipan og chokolade bare skulle spises med det samme, så det var ikke helt populært at komme kagen i ovnen
Det var lidt et eksperiment, et af dem som gik godt, og derfor får i opskriften her på bloggen. Denne fragilité opskrift kan bruges som base til mange andre lækre sager
Når mælk/fløde er kølet lidt af hælder du ½ af det ned i æggesnapsen og rør det sammen og hælder det tilbage i gryden igen og varmer det stille op til det får en lidt tyk konsistens, mens du rør i det
Fordel nu abrikoskompot og chokolademousse ovenpå, så det får et skak mønster og stil på køl. Læg nu dit hvidemarcipan låg på, og vikl dit stribede bånd rundt om
Se hvordan du laver dem i en tydelig step-by-step fotoguide længere nede på siden. Jeg kan godt lide at en halloweenkage, der tiltaler øjet, og rent faktisk ligner noget, manfår lyst til at sætte tænderne i
Nu hvor julen træder ind i sin slutspurt, inden det rigtigt går for sig juleaften, så får du lige dette års sidste opskrift for min trofaste samarbejdspartner GRAM med på vejen