Hvordan laver jeg sprødt rugbrød opskrifter

Sprødt og lækkert fuldkornsbrød

Sprødt og lækkert fuldkornsbrød

Jeglaver som regel altid boller, men jeg havde lyst til at prøve noget nyt. Jeg havde lidt problemer med min mave igår, og frygtede at det stadig stod på her til morgen
Mysli med rugbrødscrunch og hasselnødder

Mysli med rugbrødscrunch og hasselnødder

Næste gang jeglaver den her mysli (og der bliver helt sikkert en “næste gang”), tænker jeg, at jeg vil prøve at tilsætte endnu flere hasselnødder - og måske sniger jeg også en ekstra spsk brun farin med
Gulerodspaté

Gulerodspaté

Næste gang jeglaver denne, skal der helt sikkert mere hvidløg i - for selvom to fed måske lyder af meget for nogen, så er det ingenting for en hvidløgstosset kvinde som mig
Skidne æg

Skidne æg

Sådan laver du skidne æg. Jeg ved ikke, om det kun er på grund af, at den serveres skidenlørdag, at den hedder, som den gør, eller om det også har lidt med udseendet at gøre, for hvis du blot serverer æggene med sennepssovsen – uden at skære æggene over og uden grønt – så ser den knap så indbydende ud
Påskeæg med blomme i madeira

Påskeæg med blomme i madeira

Jeg skriver ikke mængde på marcipan og de andre ingredienser, da det jo kan være forskelligt, hvor store påskeæg man ønsker, og hvor mange i øvrigt, så opskriften her er guidelines for, hvordan du laver dem, uanset portionen

Øllebrød med crunch

For et par måneder siden skrev jeg et blogindlæg om, hvordanjeg bruger mine rugbrødsrester til hjemmelavet ymerdrys
Ideer til mad i varmen

Ideer til mad i varmen

Vi spiser ofte rugbrød, og nogle gange forkæler jeg os lidt og laver smørrebrød. Jeglaver gerne en masse ad gangen, så der er til et par dage

Momses æbleflæsk

Julen er ved at være ovre, og vi skal til at vænne os af med den fede mad, så her sidst på julen laver vi en portion æbleflæsk

Ymerdrys på rugbrødsrester

Drysset laverjegrugbrødsrester, som jeg rister i ovnen sammen med lidt brun farin. Jeg spiser drysset på skyr med lidt bær eller frisk frugt afhængig af årstiden, og hver mundfuld minder mig om min barndom, hvor ymerdrys altid var en fast ingrediens på morgenbordet