Sådan laver du lækre, fyldte bagekartofler. Skal det være rigtig fint, laver vi måske Pommes Anna. Enten kan du servere tilbehøret i små skåle, så man hver især selv kan fylde sine kartofler – så kan man også gå uden om eventuelle ingredienser, man ikke bryder sig om – eller du kan anrette og servere kartoflerne lige klar til at spise
I dette tilfælde var det dagens frisk fangede fisk som bestod af Havkat, en lækker og fast fisk i kødet og til priser der er langt lavere end man finder dem i storbyerne
Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetarisk curry a la denne med søde kartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
Hvis der er noget jeg elsker, så er det mad der (næsten) laver sig selv, men stadig smager så godt, at det er smagen og ikke sundhedsværdien der fylder mest
laver til. Og hvis man er så heldig at have et par pandekager i fryseren og nogle kogte kartofler, så er det rigtig hurtigt at lave nedenstående pandekager med lækkert fyld
Min spinat på billedet herunder ser lidt mere "tør" ud, end jeg sædvanligvis laver den. Når man jævner, hænger spinatsovsen også lidt bedre fast på kartoflerne
Bland mandelmel, fuldkornsmel, kakao, salt og kanel i en skål og kom kartoffel/dadelmassen heri. Jeg fik lyst til at lave hendes brownie med søde kartofler, men da jeg ikke har noget imod at bruge hverken animalske eller glutenholdige ingredienser har jeg ændret lidt i opskriften
Lad dem køle af, mens du laver salaten. De er meget simple at lave og man kan skifte krydderierne ud alt efter, hvad de skal serveres til eller hvilke krydderier man har stående i skabet