N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
Det er yderst sjældent, at jeg laverboller og når jeg endelig bager brød, så ender det altid med koldhævet brød som kan "formes" ved hjælp af to spiseskeer
Sunde boller som er nemme at lave og som smager og mætter fantastisk. 12-14 boller af portionen alt efter hvor store du laver demDu skal bruge. 500 gr spelthvedemel150 gr grahamsmel150 gr fuldkornshvedemel300 gr skyr naturel50 gr gær25 gr FiberHUSK5 dl koldt vandLidt solsikkekernerLidt hørfrø1 æg til pensling af bollerneSådan gør du. Skær 12-14 stk og form dem til boller. Tænd for ovnen på 190 grader varmluftInden bagning pensles boller med æg og drysses med solsikkekerner og hørfrø (dette kan skiftes ud med andre kerner - helt en smagssag
Sådan laver du karrysaucen. Form boller i den ønskede størrelse – vi brugte en barneske – og læg dem i gryden – kun så mange der kan være uden at de ligger i lag
Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
efter hvor høje du laver dem. Denne gang er det lækre broccoli boller de har haft gang i. Klat boller på et stykke bagepapir og form dem lidt med fingrene så godt som du kan
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over bollerlaver jeg små madbrød med forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn