mange blandet vores familie og venner der gør. Riv marcipanen groft og rør den i. men tænkte så - den kan man da også lave som en muffin, så blev til disse lækre Muffin a la Drømmekage
sort kaffePisk først smør og brun farin sammen til en luftig masse og stil så til side for en stund. ) Mine blev pyntet med en almindelig hvid glasur og som prikken over I'et fik de fondant kristtjørne på toppen, som også sagtens kan laves i marcipan
Sådan laver du romkugler. Romkugler – Da jeg var barn, kørte der slagter, bager, mælkemand, ostemand og æblemand rundt og solgte deres varer ved dørene, men ingen Hjem-IS-mand, som er den eneste, der kommer i dag
Du kan se mere om præmien og hvordan du deltager her. Jeg bruger derudover altid brunt rørsukker, når jeg laver marmeladen, da den har en dybere, karamelagtig og mere lækker smag end normalt sukker, så jeg tænkte, at den ville passe perfekt til æblerne
Jeg skriver ikke mængde på marcipan og de andre ingredienser, da det jo kan være forskelligt, hvor store påskeæg man ønsker, og hvor mange i øvrigt, så opskriften her er guidelines for, hvordan du laver dem, uanset portionen
Jeg laver altid en dobbelt portion, for de får hurtigt ben at gå på. Disse dadelkugler – eller kokoskugler om man vil – er en lækker kombination af kokos og kakao
Når du klikker på linket herover eller billedet herunder, finder du både opskriften på ”almindelige” klejner, mønske klejner og en video, hvor du kan se, hvordan du folder ”almindelige” klejner
Jeg laver en skål med vand hvori jeg hælder saften fra en citron i og derefter kommer jeg æblerne i skålen så de ikke når at blive brune før jeg er færdig
Og da jeg bagefter stod med risengrøden til aftensmaden, huskede jeg igen, hvordanman efter sådan en sød og klæg eftermiddag egentlig mest af alt trænger til en ORDENTLIG BØF - og ikke en sød grød
Pas på du ikke kommer så dybt at du laver hul i overtrækket. Dengang var engelsk kagekunst ikke så avanceret, og man skelede misundeligt til tysk konditorkunst som indeholdt masser af marcipan, farver, former, smagsvarianter og meget mere
-Hvordan får du nye ideer til. -Det vigtigste, når manlaver konfekt er,. Jeg laver konfekt mindst to. Mangler du inspiration til konfekten er bogen her